Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Ascend GX1: Το νέο Phablet της εταιρείας
huawei-ascend-gx1-in2mobile-featured-image

Huawei Ascend GX1: Το νέο Phablet της εταιρείας

απο Kostas Gliatiotis

Πριν μερικές ώρες η Huawei παρουσίασε επίσημα μια ακόμα συσκευή, αυτή τη φορά στη κατηγορία των Phablets, με χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν στη μεσαία κατηγορία.

Το Ascend GX1 διαθέτει οθόνη 6 ιντσών, η οποία και το κατατάσσει στη συγκεκριμένη κατηγορία, ανάλυσης όμως 1280 x 720 pixels ή αλλιώς 720p. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο SnapDragon 410 της Qualcomm με τους τέσσερις Α-53 ARM πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 GHz. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής παρότι όχι ιδιαίτερα “ισχυρός”, εγγυάται όπως και στο Ascend G7 την υποστήριξη της αρχιτεκτονικής 64-bit μόλις το Android Lollipop γίνει διαθέσιμο για το Ascend GX1.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του Ascend GX1 “περιορίζεται” σε αισθητήρα ανάλυσης των 8 Mpixels, που όμως είναι ικανοποιητική με δεδομένη την κατηγορία στην οποία ανήκει η συσκευή. Ο αποθηκευτικός χώρος τέλος ανέρχεται σε 8GB ενώ υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Η τιμή πώλησης του Ascend GX1 στην Κίνα όπου και θα κυκλοφορήσει αρχικά ανέρχεται σε περίπου 210 Ευρώ, με τη Huawei να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν και πότε η συσκευή θα διατεθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights