Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Πρώτη σε ικανοποίηση καταναλωτών στις Η.Π.Α.
samsung-unpacked-ifa-in2mobile-featured-image-2

Samsung: Πρώτη σε ικανοποίηση καταναλωτών στις Η.Π.Α.

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του “Δείκτη ικανοποίησης καταναλωτών” των Ηνωμένων Πολιτειών, η Samsung κατέχει πλέον τη πρώτη θέση στην ικανοποίηση πελατών, με βάση έρευνα που διεξήχθη σε όλη τη χώρα σε δείγμα … 70,000 ατόμων.

Η εταιρεία με συνολικό “σκορ” 81 μονάδων, ξεπέρασε για πρώτη φορά την Apple σε ετήσια βάση, που ακολουθεί πλέον δεύτερη με 79 μονάδες. Μπορεί η συγκεκριμένη διαφορά να φαίνεται (και να είναι) σχετικά μικρή, πριν ένα χρόνο η αντίστοιχη βαθμολογία ήταν 81 βαθμοί για την Apple και 76 για τη Samsung, δείχνοντας πως η μεν Samsung βελτίωσε σημαντικά τη βαθμολογία της ενώ αντίστοιχα η Apple έχασε τη δική της μέσα σε ένα χρόνο.

Φαίνεται τελικά πως συσκευές σαν το Galaxy S5, το Galaxy Note 4 και φυσικά το Galaxy Alpha  είχαν την “απήχηση” που ήθελε η εταιρεία στο κοινό της συγκεκριμένης χώρας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights