Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Σχεδιάζει να διαχωρίσει την On-line αποθήκευση φωτογραφιών από το Google+
google-in2mobile-featured-image1

Google: Σχεδιάζει να διαχωρίσει την On-line αποθήκευση φωτογραφιών από το Google+

απο Kostas Gliatiotis

Στην προσπάθεια της να προωθήσει το μάλλον αποτυχημένο σε γενικές γραμμές κοινωνικό της δίκτυο, το Google+, η εταιρεία κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει αρκετά “επιθετικές” αλλά ταυτόχρονα και πολύ… ενοχλητικές τακτικές.

Μια από αυτές, και πιθανότερα μια από τις πλέον έντονες. είναι η αναγκαστική χρήση του Google+ για την On-line αποθήκευση φωτογραφιών που έχει βγάλει ο χρήστης με την Android συσκευή του. Η Google μάλιστα προχώρησε ένα βήμα πιο μακριά όταν στο Android Lollipop αφαίρεσε την εφαρμογή Gallery αναγκάζοντας το χρήστη να χρησιμοποιεί την εφαρμογή “Photos” του Google+ ακόμα και για τη διαχείριση των φωτογραφιών που υπάρχουν στη συσκευή του.

Φαίνεται όμως πως η Google σχεδιάζει έστω και καθυστερημένα να αλλάξει αυτή της την πολιτική. Η εταιρεία εξαγόρασε την Odysee, μια εταιρεία που έχει σχεδιάσει μια εφαρμογή για “ιδιωτική” on-line αποθήκευση φωτογραφιών που δίνει μάλιστα στο χρήστη τη δυνατότητα να στέλνει αυτόματα τις φωτογραφίες που βγάζει με το Smartphone του στον υπολογιστή του. Μάλιστα, η Google φαίνεται να … βιάζεται να ενσωματώσει την Odysee, αφού ήδη αφαίρεσε την εφαρμογή από το Play Store και το App Store της Apple και η λειτουργία της εφαρμογής πρόκειται να σταματήσει για τους ήδη χρήστες της στις 23 Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα ενσωμάτωσε την νέα εταιρεία στο τμήμα που λειτουργεί ( λέμε τώρα…) το Google+ δείχνοντας ξεκάθαρα για ποιο λόγο αγόρασε την Odysee.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights