Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Παρουσίασε το Talkband B2

Huawei: Παρουσίασε το Talkband B2

απο Kostas Gliatiotis

Με τη συνέντευξη τύπου της Huawei να είναι ακόμα σε εξέλιξη, και την εταιρεία να αναμένεται να παρουσιάσει τουλάχιστον ένα Smartphone, κατά πάσα πιθανότητα το Huawei P8, το πρώτο νέο προϊόν της είναι το Talkband B2.

Το Talkband B1, το πρώτο “smartband” της εταιρείας, απευθύνονταν κυρίως για καθημερινή “αθλητική” χρήση, ενώ το νέο Talkband B2 φαίνεται πως έχει σχεδιαστεί με βάση την πολυτελή του εμφάνιση και “επαγγελματικό” χαρακτήρα.

talkband-b2-in2mobile-body

Το Talkband B2 είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και έχει “λουράκι” από δέρμα, ενώ φαίνεται πως θα υπάρχει και σε λιγότερο πολυτελή έκδοση κατασκευασμένη από πλαστικό για καθημερινή χρήση και προφανώς με χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Η οθόνη του Talkband 2 είναι και πάλι τεχνολογίας AMOLED με την διαγώνιο της να έχει αυξηθεί στις … 0,73 ίντσες.

Συνολικά το Talkband B2 θα είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα, με το ένα από αυτά να διαθέτει “λουράκι” από λάστιχο για καθημερινή, λιγότερο επαγγελματική χρήση.

3

 

Η πολυτελέστερη από τις τρεις εκδόσεις με το δερμάτινο λουράκι και την επίχρυση εμφάνιση θα κοστίζει 199 Ευρώ ενώ οι δύο οικονομικότερες εκδόσεις θα κοστίζουν 169 δολάρια.

4

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights