Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Tag Heuer: Θα κατασκευάσει Smartwatch σε συνεργασία με την Intel
tag-heuer-smartwatch-in2mobile-featured-image

Tag Heuer: Θα κατασκευάσει Smartwatch σε συνεργασία με την Intel

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως το Apple Watch έχει δημιουργήσει περισσότερες αντιδράσεις στην αγορά από ότι θα περίμενε κανείς (και από ότι είναι λογικό…), με πολλές “παραδοσιακές” εταιρείες κατασκευής ρολογιών να αναζητούν τρόπους να αντιδράσουν.

Η Tag Heuer, γνωστή για την κατασκευή πολυτελών ρολογιών υψηλής ακρίβειας, από την πλευρά της, συνεργάστηκε με την… Intel για τη δημιουργία του δικού της Smartwatch, που φυσικά θα ανήκει στην πολυτελή κατηγορία. To Smartwatch της εταιρείας θα βασίζεται στο γνωστό της μοντέλου Black Carrera, και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διατηρεί την ίδια εμφάνιση με προφανώς αρκετά διαφορετικό σε λειτουργία εσωτερικό.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο, αν η Tag Heuer απλά θα προσθέσει “έξυπνες” δυνατότητες στο παραδοσιακό Black Carrera, η αν σκοπεύει να δημιουργήσει ένα πλήρες Smartwatch με την ίδια εμφάνιση. Αυτό που πάντως έχει κάνει ξεκάθαρο η Tag Heuer είναι πως το Smartwatch της θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στην Ελβετία, και απλά η Intel θα της παρέχει το ηλεκτρονικό κομμάτι του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights