Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η LG και o ΣΚΑΪ σας προσκαλούν στη ροκ όπερα «Οι Καμπάνες του Edelweiss»

Η LG και o ΣΚΑΪ σας προσκαλούν στη ροκ όπερα «Οι Καμπάνες του Edelweiss»

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG) σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και στο πλαίσιο της κοινής ενέργειας life’s good.gr, προσφέρουν σε 120 τυχερούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία παράσταση της ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα «Οι Καμπάνες του Edelweiss» με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Με γνώμονα τη φιλοσοφία ‘Life’s Good’, η LG προσφέρει μια βραδιά διασκέδασης με μία εντυπωσιακή μουσικοθεατρική παράσταση, γεμάτη ένταση και δραματικές ερμηνείες που θα αγγίξουν τις καρδιές των θεατών.

Life s Good @ The Bells of Edelweiss

Η νέα ροκ όπερα «Οι Καμπάνες του Edelweiss» του Νίκου Καρβέλα, του πρώτου Έλληνα συνθέτη που παρουσίασε πρωτότυπη μουσική και λιμπρέτο για ροκ όπερα, ξεκίνησε να παίζεται στο θέατρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» από τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με το σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, αποτελεί «ένα μουσικοθεατρικό όραμα που διεισδύει και αναδεικνύει το έρεβος της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από μια συγκλονιστική ιστορία». Ένας εξαιρετικός πολυπληθής θίασος από χορευτές και τραγουδιστές πλαισιώνει την πρωταγωνίστρια Άννα Βίσση σε μία παράσταση που αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο τους μουσικόφιλους, όσο και το θεατρικό κοινό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις 60 διπλές προσκλήσεις για να παρευρεθούν στο εντυπωσιακό μουσικοθέατρο, ακολουθώντας αυτό το link.

LGE_Logo_2015

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights