Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Μία ξεχωριστή μέρα διασκέδασης στο Adventure Park στην Μαλακάσα από την LG και τoν ΣΚΑΪ

Μία ξεχωριστή μέρα διασκέδασης στο Adventure Park στην Μαλακάσα από την LG και τoν ΣΚΑΪ

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG) και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της κοινής τους ενέργειας life’s good.gr, διοργάνωσαν μια ξεχωριστή μέρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο Adventure Park στην Μαλακάσα για 100 τυχερούς. Η LG, παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία ‘Life’s Good’, προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία για μία εξόρμηση στη φύση για μεγάλους, αλλά και παιδιά, γεμάτη εναέριες διαδρομές, περιπέτεια και ασυγκράτητη δράση μέσα στο δάσος!

Το Adventure Park αποτελεί έναν χώρο αναψυχής, όπου διοργανώνονται δραστηριότητες σχετικές με την φύση που είναι προσιτές σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, κάθε φύλου και ηλικίας, ασχέτως φυσικής κατάστασης. Οι επισκέπτες μπορούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους να ζήσουν μια μικρή «περιπέτεια», επιλέγοντας να «πετάξουν» από δέντρο σε δέντρο, σε ύψος μέχρι 15 μέτρα, με την χρήση ειδικού εξοπλισμού, και ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές με κλιμακούμενο βαθμό δυσκολίας και ύψη. Επιπλέον, το Adventure Park είναι ιδανικό για όσους θέλουν να επιστρέψουν στην φύση, αποκτώντας παράλληλα περιβαλλοντική εκπαίδευση και δράση.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Για την LG, η φιλοσοφία ‘Life’s Good’ σημαίνει ότι η ζωή είναι ωραία κάθε μέρα, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, κι έτσι οι νέες εμπειρίες και οι μικρές απολαύσεις που μας δίνουν ακόμα περισσότερους λόγους να χαμογελάμε, να διασκεδάζουμε και να αισθανόμαστε όμορφα, είναι πολύ σημαντικές. Η σημερινή απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης προσέφερε ακριβώς αυτό, χαμόγελα, άφθονη διασκέδαση και καθαρό αέρα, σε μικρούς και μεγάλους!».

LGE_Logo_2015

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights