Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony E6553: Με Snapdragon 810 στο εσωτερικό του.

Sony E6553: Με Snapdragon 810 στο εσωτερικό του.

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά χάρη σε κάποιο Benchmark, αποκαλύπτονται πληροφορίες για μια συσκευή, και αυτή τη φορά (μετά από αρκετό καιρό είναι η αλήθεια) η συσκευή αυτή ανήκει στη Sony.

Μερικά screenshots λοιπόν του GFX Benchmark αποκαλύπτουν μια συσκευή με κωδικό μοντέλου E6553 και χαρακτηριστικά που “δείχνουν” πως η συσκευή θα είναι το επόμενο Xperia Z4 της εταιρείας.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 810 της Qualcomm (χωρίς το συγκεκριμένο γεγονός να αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη…), με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά να είναι αυτά που θα περίμενε κανείς από ένα High End Smartphone της Sony.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του E6553 φαίνεται να διατηρεί τον αισθητήρα ανάλυσης 20 Mpixels των προηγούμενων Xperia Z2 και Xperia Z3, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν η Sony έχει αλλάξει τα χαρακτηριστικά απόδοσης του. Η μπροστινή κάμερα με τη σειρά της ακολουθεί την τάση της εποχής, με αισθητήρα ανάλυσης 5 Mpixels προφανώς για τους λάτρεις των… Selfies.

Το ενδιαφέρον όμως είναι η διαγώνιος και περισσότερο ακόμα η ανάλυση της οθόνης του E6553. Σύμφωνα με το GFX benchmark λοιπόν, η συσκευή διαθέτει μια οθόνη 5.1 ιντσών, η ανάλυση της οποίας παραμένει στα 1920 x 1080 pixels ή αλλιώς 1080p. Φαίνεται πως η Sony, όπως και η HTC με το One M9 αλλά και η LG με το G Flex 2, δεν θεωρεί ότι είναι απαραίτητη η χρήση οθόνης με μεγαλύτερη ανάλυση, η απλά δεν μπορεί και αυτή με τη σειρά της να κατασκευάσει μια τέτοια συσκευή με τον Snapdragon 810 στο εσωτερικό της.

Με τον επεξεργαστή της Qualcomm να έχει κάνει την εμφάνιση του σε περιορισμένο αριθμό συσκευών μέχρι και σήμερα, και τις φήμες να θέλουν την LG να μην τον χρησιμοποιεί στο επερχόμενο G4, μένει να δούμε αν η Sony με την καθυστέρηση της κυκλοφορίας της επόμενης High End συσκευής της, έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα θερμοκρασίας ή αν απλά χρησιμοποιεί κάποια βελτιωμένη έκδοση του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights