Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei P8: Εξαντλήθηκε στην Κίνα την ημέρα της κυκλοφορίας του

Huawei P8: Εξαντλήθηκε στην Κίνα την ημέρα της κυκλοφορίας του

απο Kostas Gliatiotis

Το Huawei P8, η νεότερη High End συσκευή της εταιρείας, παρουσιάστηκε πριν μερικές ημέρες στο Λονδίνο και ξεκίνησε χθες να πωλείται στην εγχώρια αγορά της Κίνας, μέσω του Vmall του ηλεκτρονικού καταστήματος της Huawei.

Το Huawei P8 εξαντλήθηκε σε μια μόλις ημέρα με την εταιρεία να μην έχει πάντως ανακοινώσει πόσες συσκευές ήταν διαθέσιμες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ζήτηση που έχει το P8 δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει μια ακόμα πολύ εντυπωσιακή συσκευή.

Στην Ευρώπη το Huawei P8 θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί τον Μάιο στην τιμή των 499 Ευρώ, αρκετά ανταγωνιστική με δεδομένη την κατασκευή του από αλουμίνιο και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Στην χώρα μας θα έρθει επίσης στην τιμή των 499 Ευρώ, και θα παρουσιαστεί στη σελίδα μας αμέσως μόλις γίνει διαθέσιμο !

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights