Αρχικη ΦΗΜΕΣ Huawei: Οι πρώτες φωτογραφίες του επόμενου Honor 7
honor-7-in2mobile-featured-image

Huawei: Οι πρώτες φωτογραφίες του επόμενου Honor 7

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei φαίνεται να σκοπεύει να συνεχίσει να ανανεώνει την γκάμα των συσκευών της με αρκετές ενδιαφέρουσες νέες συσκευές, και η τελευταία από αυτές που βλέπει (ανεπίσημα) το φως της δημοσιότητας είναι το Honor 7.

Η νεότερη συσκευή της εταιρείας έκανε την εμφάνιση της σε φωτογραφίες μαζί με τις οποίες έγιναν γνωστές και οι πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Αρχικά οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν πως η Huawei σκοπεύει να επεκτείνει και στη σειρά Honor την μεταλλική κατασκευή του P8, με το Honor 7 να φαίνεται πως είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Στο πίσω μέρος της συσκευής είναι εμφανής ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, άλλο ένα χαρακτηριστικό που θα υπάρχει για πρώτη φορά στις συσκευές της σειράς.

Στο εσωτερικό του Honor 7 οι πληροφορίες θέλουν τη Huawei να χρησιμοποιεί τον Kirin 935 επεξεργαστή που κατασκευάζει η ίδια. Η συσκευή φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με 3GB και 4GB μνήμης RAM, με τον αποθηκευτικό χώρο να είναι ίδιος και στις δύο περιπτώσεις στα 16 GB.

Μένει μόνο να μάθουμε αν το Honor 7 θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμο σε ολόκληρη την αγορά ή αν αρχικά η Huawei θα περιορίσει την κυκλοφορία του στην εγχώρια αγορά της Κίνας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights