Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Tab S 2: Οι πρώτες φωτογραφίες του

Samsung Tab S 2: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετούς μήνες “διαρροών” και φημολογίας για τα δύο Tablet που θα αντικαταστήσουν τα Galaxy Tab S 8.4 και Galaxy Tab S 10.5, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνουν την εμφάνιση τους και σε φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, τα περισσότερα στοιχεία για το νέο Galaxy Tab S 2 των 8 ιντσών, έρχονται από μια μάλλον “ασυνήθιστη” πηγή, την Αμερικάνικη αρχή πιστοποίησης FCC. Παρά το ότι η Samsung φαίνεται να ζήτησε την εμπιστευτική διατήρηση των φωτογραφιών της συσκευής από την FCC, αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας την εμφάνιση του Galaxy Tab S 2 8.0

Η φωτογραφία του νέου Tablet αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του, και επιβεβαιώνει (δυστυχώς) την χρήση οθόνης με αναλογία πλευρών 4:3 αντί των Wide Screen 16:10 οθονών των προηγούμενων Tab S.

Δυστυχώς όμως προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αν και με δεδομένη την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκουν, είναι σχεδόν βέβαιο πως το Galaxy Tab S 8.0 αλλά και το μεγαλύτερο με την οθόνη των 9.7 ιντσών θα διαθέτουν στο εσωτερικό τους hardware που θα τα τοποθετεί στην High End κατηγορία.

Η ανάλυσης της οθόνης τους που θα συνεχίσει να είναι τεχνολογίας SUPER AMOLED, αλλά και ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιούν είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση τους (ή κάποια επόμενη διαρροή) για να τα μάθουμε.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights