Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S6 Edge: Αναβαθμίζεται σε Android 5.1.1
galaxy-s6-edge-in2mobile-screen (3)

Samsung Galaxy S6 Edge: Αναβαθμίζεται σε Android 5.1.1

απο Kostas Gliatiotis

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung είναι οι δύο νεότερες και καλύτερες συσκευές της εταιρείας. Μπορεί να διαθέτουν ένα αρκετά μεγάλο σύνολο από δυνατότητες που δεν εξαρτάται άμεσα από το ποια έκδοση του Android της Google “τρέχουν” κάτω από το γραφικό περιβάλλον της Samsung, όμως είναι καλώς ή κακώς πολλοί οι χρήστες που δίνουν σημασία στο ποια έκδοση είναι αυτή.

Έτσι λοιπόν, λίγο καιρό μετά την επίσημη κυκλοφορία τους, η Samsung ξεκίνησε σταδιακά την αναβάθμιση τους στην έκδοση 5.1.1 του Android Lollipop, που θα είναι και η τελευταία πριν την “έλευση” του Android M.

Η αναβάθμιση αρχικά είναι διαθέσιμη στην Αγγλία και την Γαλλία και μόνο μέσω του Samsung Kies, του προγράμματος επικοινωνίας με υπολογιστές. Προς το παρόν η έκδοση 5.1.1 διατίθεται μόνο για το Galaxy S6 Edge ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεση της και για το “απλό” Galaxy S6.

Η νέα έκδοση φέρνει αρκετές επιπλέον δυνατότητες και μικρές λειτουργικές διαφορές στο μενού, ενώ θεωρητικά πάντα περιλαμβάνει και όλες τις βελτιώσεις που έχει κάνει η Google στο λειτουργικό σύστημα, τουλάχιστον σε όσα σημεία δεν έχουν ήδη επέμβει προς το καλύτερο οι κατασκευαστές συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights