Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Urbane 2nd Edition: Το πρώτο cellular wearable Smartwatch από την LG

Urbane 2nd Edition: Το πρώτο cellular wearable Smartwatch από την LG

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG), αποκάλυψε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στη Νέα Υόρκη, μερικές ακόμα πληροφορίες για το επερχόμενο Watch Urbane 2nd Edition, την πρώτη συσκευή Android με αυτόνομη (cellular) συνδεσιμότητα. Με δυνατότητα επιλογής για σύνδεση μέσω 4G, 3G, Wi-Fi ή Bluetooth, η πιο πρόσφατη wearable συσκευή της LG λειτουργεί άψογα με Android smartphones, αλλά και μόνη της, όταν η μεταφορά ενός smartphone δεν είναι βολική για τον χρήστη. Τα Cellular χαρακτηριστικά που μπορούν να ενεργοποιηθούν θα ποικίλουν ανάλογα με το λειτουργικό Android και iOS.

Το νέο LG Watch Urbane διαθέτει την υψηλότερη ως σήμερα ανάλυση οθόνης. Με ανάλυση 480×480, η νέα έκδοση του LG Watch Urbane προσφέρει 348ppi στην 1.38 ιντσών P-OLED κυκλική οθόνη της. Με διάμετρο 44,5 χιλιοστά, το smartwatch μοιάζει με ένα κλασικό ρολόι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και ανθεκτικό υποαλλεργικό ελαστικό λουράκι TPSiV™. Επιπλέον, για να ανταποκριθεί στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αρχικού LG Watch Urbane, η δεύτερη έκδοσή του διαθέτει μία υψηλής χωρητικότητας 570mAh μπαταρία και Λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας (Power Saving Mode) για περισσότερο από μία ολόκληρη μέρα.

Τα τρία κουμπιά που κοσμούν τη δεξιά πλευρά του LG Watch Urbane 2nd Edition παρέχουν  γρήγορη πρόσβαση στις ρυθμίσεις συντόμευσης, όπως τις επαφές, το LG Health και τη λίστα εφαρμογών. Η λειτουργία ‘Ambient mode’ μπορεί τώρα να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί με το απλό πάτημα του κεντρικού κουμπιού. Εκτός από την επιλογή 16 διαφορετικών καντράν που περιλαμβάνονται στη συσκευή, υπάρχουν επίσης διαθέσιμες λειτουργίες σχετικές με τη φυσική κατάσταση και το γυμναστήριο, όπως παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, συμβουλές για προπόνηση και παρακολούθηση του επίπεδου του στρες.

«Ο τομέας των wearables συνεχίζει να εξελίσσεται και εμείς παίζουμε ενεργό ρόλο σε αυτό, φέρνοντας στην αγορά διάφορες συσκευές που απευθύνονται σε διαφορετικούς καταναλωτές», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Στην LG, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει μία wearable συσκευή που ταιριάζει σε όλους. H δεύτερη έκδοση του LG Watch Urbane είναι ιδανική και αποτελεί μία must-have έξυπνη συσκευή, η οποία απευθύνεται σε δραστήρια άτομα που θέλουν να μένουν συνδεδεμένα με τον κόσμο, είτε βρίσκονται στη δουλειά, στο σπίτι ή στο γήπεδο του τένις»

Το LG Watch Urbane 2nd Edition θα είναι διαθέσιμο αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Κορέα, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγορές της Ευρώπης, της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ), της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Η τιμή και η διαθεσιμότητα σε κάθε αγορά αναμένεται να ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο αργότερα.

Για να δείτε το LG Watch Urbane 2nd Edition εν δράση, μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link — https://youtu.be/FdRymDRtPJA .

Κύρια Χαρακτηριστικά LG Watch Urbane 2nd Edition:

  • Επεξεργαστής:2GHz Qualcomm® SnapdragonTM 400
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android WearTM (Cell-connected Version)
  • Οθόνη: 1.38- ιντσών P-OLED Display (480 x 480 / 348ppi)
  • Διαστάσεις: 5 x 14.2mm
  • Μνήμη: 4GB eMMC / 768MB LPDDR3
  • Μπαταρία: 570mAh
  • Δίκτυο*: Bluetooth 4.1 / Wi-Fi / LTE / 3G
  • Αισθητήρες: Accelerometer / Gyro / Compass / Barometer / PPG / GPS
  • Χρώμα*: Space Black / Opal Blue / Luxe White / Signature Brown
  • Άλλα: Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (IP67)

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights