Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ψηφιακή σήμανση 4K Ultra HD ανάλυσης με τη νέα επαγγελματική σειρά LG UH5B

Ψηφιακή σήμανση 4K Ultra HD ανάλυσης με τη νέα επαγγελματική σειρά LG UH5B

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά επαγγελματικών οθονών LG UH5B 4K Ultra HD, η οποία έρχεται να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας για εφαρμογές digital signage. Η νέα επαγγελματική σειρά αλλάζει τα δεδομένα στη ψηφιακή σήμανση, χάρη στην υψηλή ευκρίνεια ULTRA HD 4K (3840 x 2160) και τα ολοζώντανα χρώματα, τα οποία εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας προβολή προϊόντων, μηνυμάτων ή πληροφοριών σε εξωτερικούς χώρους και καταστήματα. Η νέα σειρά LG UH5B 4K Ultra HD είναι διαθέσιμη σε τρία μοντέλα, διαστάσεων 49”, 55” και 65” ιντσών, ενώ χάρη στο μικρό τους πάχος (μόλις 38,6 χιλιοστά) και εξαιρετικά λεπτό τους πλαίσιο (11,9 χιλιοστά) είναι ιδανικές, για πραγματικά εντυπωσιακές λύσεις Digital Signage.

Η νέα σειρά LG UH5B 4K Ultra HD είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από λειτουργίες που διευκολύνουν τη δημιουργία και τη διαχείριση ελκυστικού διαφημιστικού περιεχομένου υψηλού επιπέδου για κάθε επιχείρηση. Ο γρήγορος τετραπύρηνος επεξεργαστής Quad Core SoC εγγυάται την ομαλή ροή μηνυμάτων και multimedia περιεχομένου, ενώ η πλατφόρμα WebOS 2.0 διαθέτει μια σειρά από εύχρηστα εργαλεία, τα οποία κάνουν τη δημιουργία περιεχομένου εύκολη και αποτελεσματική. Η πλατφόρμα SDK (Software Development Kit) της LG επιτρέπει ταυτόχρονα την απλούστερη διαχείριση του περιεχομένου. Ταυτόχρονα, οι τεχνολογίες BEACON και BLE (Bluetooth Low Energy) επιτρέπουν στα καταστήματα λιανικής να χρησιμοποιούν σε πραγματικό χρόνο σύγχρονα εργαλεία για την προώθηση των πωλήσεων τους (όπως κουπόνια προσφορών, προσφορές ημέρας κτλ) σε κινητά ή tablets που έχουν ενεργοποιημένα την υπηρεσία Bluetooth. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος δέκτης Wi-Fi, σε συνδυασμό με την εφαρμογή SoftAP δίνει τη δυνατότητα στις οθόνες της σειρά LG UH5B να συνδέονται σε ένα ασύρματο δίκτυο ή να λειτουργούν ως wireless access point για φορητές συσκευές, όπως κινητά και tablets.

Η τεχνολογία των πάνελ Μ+ της νέας σειράς εξασφαλίζει περίπου 31% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με μία τυπική οθόνη RGB, ενώ η ειδική επίστρωση των ηλεκτρονικών εξασφαλίζει προστασία από υγρασία και σκόνη, επιτρέποντας την απρόσκοπτη λειτουργία σε βάθος χρόνου, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος.

Τέλος, μια σειρά από θύρες συνδεσιμότητας, όπως ψηφιακές θύρες HDMI, DVI-D, DP (In/Out), και αναλογικές (RGB) θύρες Audio (In/Out), θύρες USB 3.0, LAN, RS232C (In/Out), και IR Receiver, επιτρέπουν την αναπαραγωγή περιεχομένου από πολλές πηγές, διευρύνοντας έτσι τις επιλογές του χρήστη.

Η νέα σειρά LG UH5B 4K Ultra HD επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η LG προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε είδους επαγγελματία και επιχείρηση, που διακρίνονται για την τεχνολογική υπεροχή, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Η τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο σε επίπεδο presales όσο και aftersales, καθιστούν την LG έναν ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights