Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG Ray: Νέα οικονομική πρόταση με οθόνη 5.5 ιντσών.

LG Ray: Νέα οικονομική πρόταση με οθόνη 5.5 ιντσών.

απο Kostas Gliatiotis

Στην προσπάθεια της να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, η LG φροντίζει να παρουσιάζει νέες συσκευές που να καλύπτουν περισσότερες κατηγορίες μεγέθους και τιμής αλλά και να ανανεώνει συχνά τις ήδη υπάρχουσες στην αγορά.

Αυτή τη φορά η LG παρουσίασε μια νέα πρόταση για τους χρήστες που αναζητούν μια συσκευή με μεγάλη οθόνη και όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος αγοράς.

Το Ray συνδυάζει μια οθόνη 5.5 ιντσών με hardware στο εσωτερικό του, που του επιτρέπει την σχετικά άνετη λειτουργία στην κατηγορία του. Η οθόνη διατηρεί την ανάλυση της σχετικά χαμηλά στα 1280 x 720 pixels ενώ ο επεξεργαστής είναι ο αρκετά παλιός πλέον MT6592M της Mediatek με συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας ενώ και η μνήμη RAM είναι η ελάχιστη δυνατή στο 1 GB. Το Ray θα έρθει στην αγορά με το Android Lollipop 5.1.1 προ-εγκατεστημένο και φυσικά το UX της εταιρείας πάνω από αυτό.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του LG Ray έχει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels προσφέροντας ότι καλύτερο μπορεί να βρει κάποιος σε αυτή την κατηγορία ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχουν τα πλήκτρα χειρισμού που η εταιρεία έχει κάνει πλέον σήμα κατατεθέν της.

Το ενδιαφέρον όμως είναι η τιμή του Ray που στην Ρωσία θα είναι περίπου 215 Ευρώ. Με δεδομένο ότι οι περισσότερες συσκευές πωλούνται σημαντικά ακριβότερα στη Ρωσία, το πιθανότερο είναι ότι η τιμή του στην Ευρώπη θα είναι ακόμα χαμηλότερη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights