Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Αναβαθμίζει το Lumia 640 σε Windows 10

Microsoft: Αναβαθμίζει το Lumia 640 σε Windows 10

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση και την κυκλοφορία των Lumia 950, 950 XL αλλά και του οικονομικού Lumia 550 με τα νέα Windows 10, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για την Microsoft να ξεκινήσει την αναβάθμιση και των παλαιότερων συσκευών της σειράς στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Η πρώτη συσκευή που λαμβάνει την αναβάθμιση σε Windows 10 φαίνεται πως είναι το Lumia 640, αφού οι ιδιοκτήτες της συσκευής στην Πολωνία έχουν αρχίσει να ενημερώνονται πως αυτά είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση.

Προς το παρόν, η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές της T-Mobile στην χώρα, ενώ σταδιακά θα γίνει διαθέσιμη και για τις υπόλοιπες συσκευές ενώ λογικά θα επεκταθεί και εκτός Πολωνίας.

Φαίνεται πως η Microsoft δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την διάθεση των Windows 10 στα παλαιότερα Lumia, ενώ η αναβάθμιση θα γίνει σε στάδια ανά συσκευή και χώρα.

Οι ιδιοκτήτες συσκευών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Windows Insider ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν τις pre-release εκδόσεις των Windows 10 θα πρέπει να περιμένουν ακόμα περισσότερο, αφού για αυτές τις συσκευές η αναβάθμιση θα διατεθεί αργότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights