Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S7 : Τα διαφορετικά χρώματα των νέων συσκευών της Samsung

Galaxy S7 : Τα διαφορετικά χρώματα των νέων συσκευών της Samsung

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, ο γνωστός για τις διαρροές του @evleaks, αποκάλυψε μέσω του Twitter τις διαφορετικές χρωματικές επιλογές που θα έχουν οι δύο εκδόσεις του νέου Galaxy S7 της Samsung.

Στην περίπτωση του Galaxy S7 Edge, η Samsung φαίνεται να έχει διαλέξει τρία διαφορετικά χρώματα, ένα εκ των οποίων είναι το μαύρο που έχει ήδη εμφανιστεί σε φωτογραφίες. Εκτός αυτού φαίνεται πως το S7 Edge θα κυκλοφορήσει και σε χρυσό χρώμα, αλλά και ένα μεταλλικό “ασημί” χρώμα που μοιάζει με το αντίστοιχο του S6 Edge Plus.

s7-golors

Για το “απλό” Galaxy S7 τώρα, προς το παρόν υπάρχουν μόνο δύο χρωματικές εκδόσεις, σε μαύρο και χρυσό χρώμα, κάτι που διαφέρει σημαντικά από την μέχρι τώρα πολιτική της εταιρείας. Συνήθως οι συσκευές της σειράς Galaxy S υπήρχαν σε τουλάχιστον τρία διαφορετικά χρώματα, με το S6 και το S6 Edge να έχουν συνολικά 4 διαφορετικές επιλογές το καθένα.

Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως είναι η απουσία του άσπρου χρώματος και για τις δύο συσκευές σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η “διαρροή” του @evleaks.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights