Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G5: Ζωντανή φωτογραφία της συσκευής

LG G5: Ζωντανή φωτογραφία της συσκευής

απο Kostas Gliatiotis

Λιγότερο από μια ημέρα πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση του από την LG, το G5 εμφανίστηκε σε μια σχετικά “καθαρή” φωτογραφία που αποκαλύπτει το σύνολο του σχεδιασμού του, αλλά και μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Οι αλλαγές που φαίνεται να έχει κάνει η LG στο G5 είναι μάλλον αρκετές και ενδιαφέρουσες. Η βασικότερη από αυτές είναι η απουσία των πλήκτρων χειρισμού στο πίσω μέρος του, που πλέον έχουν μεταφερθεί στο πλαϊνό της συσκευής. Η αλλαγή αυτή όμως έχει γίνει για συγκεκριμένο λόγο, αφού στο πίσω μέρος του G5 και κάτω από τις… κάμερες, υπάρχει πλέον αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η κάμερα με την σειρά της δεν είναι πλέον μόνο… μια, αφού φαίνονται καθαρά δύο διαφορετικοί φακοί, κάτι που σημαίνει πως το G5 θα έχει και δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος του. Η ανάλυση και της βασικής αλλά και της δεύτερης αυτής κάμερας δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, όπως ούτε ο τρόπος που θα λειτουργούν και οι δύο μαζί.

Τέλος, η φωτογραφία δείχνει ότι το G5 είναι πιθανότατα κατασκευασμένο από μέταλλο, και φαίνεται ότι το κάτω μέρος του είναι αφαιρούμενο, πιθανότατα για πρόσβαση στην μπαταρία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights