Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Wind: Θέσεις για τους συνδρομητές της στο κλασικό μαραθώνιο

Wind: Θέσεις για τους συνδρομητές της στο κλασικό μαραθώνιο

απο John Leondaris

Μπορεί οι θέσεις για τα 10 χλμ και 5 χλμ του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας να έχουν κλείσει, η WIND όμως εξασφάλισε έναν αριθμό συμμετοχών και προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές της κινητής, σταθερής και internet, τη δυνατότητα να τρέξουν με την ομάδα της WIND Running Team σε όποιον αγώνα επιθυμούν.

Η συμμετοχή στην WIND Running Team, την ομάδα που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες, φίλους της εταιρίας αλλά και διακεκριμένους αθλητές, είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια θα λάβουν τηλεφωνική επιβεβαίωση και κατόπιν email για την κατοχύρωση της συμμετοχής τους. Το πακέτο συμμετοχής (Bib Number και συλλεκτικό Τεχνικό T-shirt), το παραλαμβάνουν 10 – 12 Νοεμβρίου 2016 από το περίπτερο της WIND Running Team στην Marathon Expo – Κλειστό γήπεδο ΤaeKwonDo, στο Π. Φάληρο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights