Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG Electronics Hellas Μεγάλος Χορηγός στο Glyfada 3on3 International Tournament

Η LG Electronics Hellas Μεγάλος Χορηγός στο Glyfada 3on3 International Tournament

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG), συμμετείχε ως Μεγάλος Χορηγός στο Τουρνουά μπάσκετ “Glyfada 3on3”, που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα μεταξύ 1 και 2 Οκτωβρίου. Το μήνυμα ‘Ο αθλητισμός είναι για όλους. Ο αθλητισμός ενώνει’ υποστήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης το αθλητικό αυτό διήμερο, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποιήθηκαν και αγώνες «Baskin» – μια παραλλαγή της καλαθοσφαίρισης, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες ΑμεΑ, επαγγελματίες μπασκετμπολίστες αλλά και Ολυμπιονίκες.

lg-3on3-glyfada-tournament-photo-4

Ως Μεγάλος Χορηγός, η LG προσέφερε μέσω του εντυπωσιακoύ LG Video wall διαστάσεων 3×3, που τράβηξε τα βλέμματα των συμμετεχόντων και των παραβρισκόμενων, τη δυνατότητα να μη χάσουν στιγμή από τη δράση του αγωνιστικού χώρου. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε επίσης το LG Shooting Star Challenge, όπου οι φιναλίστ αναμετρήθηκαν στην ικανότητά τους στα ‘shoots’ και διεκδίκησαν δώρο έκπληξη από την LG.

lg-3on3-glyfada-tournament-photo-2

Το πρώτο Glyfada 3 on 3 International Tournament διεξήχθη στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, ένα από τα πιο ωραία και ειδυλλιακά σημεία της πόλης, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

lg-3on3-glyfada-tournament-photo-5

Το παρών έδωσαν μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, όπως o Bασίλης Σπανούλης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, o Γιώργος Πρίντεζης, o Μιχάλης Κακιούζης, o Αντώνης Φώτσης, o Λάζαρος Παπαδόπουλος, o Κώστας Τσαρτσαρής, o Νίκος Χατζής, o Δημήτρης Παπανικολάου, o Περικλής οι οποίοι έπαιξαν με μικρά παιδιά και μοίρασαν αυτόγραφα.

lg-3on3-glyfada-tournament-photo-3

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics  Hellas, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που δώσαμε δυναμικά το παρών και υποστηρίξαμε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία. Όταν αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς βρίσκονται δίπλα στα παιδιά διαδίδοντας τις αξίες του αθλητισμού, η LG πιστή στη φιλοσοφία της ‘Life is Good’ δε μπορεί παρά να στηρίξει μία διοργάνωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που προάγει αυτές τις αξίες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε.»

Τέλος, ο Δημήτρης Παπανικολάου δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ συγκινημένος που πραγματοποιήθηκε με τόση επιτυχία το 1ο ‘3on3 Glyfada International Tournament’. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που συμμετείχε με μεγάλο ενθουσιασμό και αφουγκράστηκε το όραμά μου ‘Μπάσκετ για καλό σκοπό’. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τους συνδιοργανωτές, τον Δήμο Γλυφάδας και τον ΕΟΤ καθώς και την υποστήριξη της LG Hellas».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights