Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG προσέφερε μοναδική εμπειρία θέασης στο ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2016

Η LG προσέφερε μοναδική εμπειρία θέασης στο ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2016

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) έδωσε δυναμικά το παρόν συμμετέχοντας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2016 (HES 2016). Αφιερωμένη αποκλειστικά στον Ήχο και την Εικόνα, η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park στην Αθήνα, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, από την οικογένεια των LG OLED τηλεοράσεων στην έκθεση είχαν τοποθετηθεί η βραβευμένη με ‘2016 CES Best of Innovations κυρτή LGOLED 77 ιντσών, ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού, η τηλεόραση LG SIGNATURE OLED TV, γνωστή για τον μοναδικό Picture-on-Glass σχεδιασμό και την ημιδιαφανή γυάλινη επιφάνεια πίσω και εμπρός από το ηχοσύστημα, η LG OLED E6 και η επαναστατική LG OLED Wallpaper.

Αρχικά, το ενδιαφέρον των επισκεπτών συγκέντρωσε η LG OLED Wallpaper, με πάχος μόλις 3,65 χιλιοστά, τόσο λεπτή όσο το πάχος ενός φύλλου χαρτιού. Πρόκειται για επαγγελματική οθόνη η οποία είναι ιδανική για διαφημιστική προβολή, αποτυπώνοντας απόλυτα εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με ολοζώντανα χρώματα, για μία μοναδική καθηλωτική εμπειρία με απρόσκοπτη θέαση από κάθε σημείο του χώρου.

Οι τηλεοράσεις OLED της LG αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Διαθέτουν τεχνολογία LG OLED HDR καθιστώντας ικανή την υποστήριξη Dolby Vision, εξασφαλίζοντας πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση και άκρως εντυπωσιακά χρώματα. Οι LG OLED TVs αποκαλύπτουν επίσης την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο σε σκοτεινές όσο και σε φωτεινές εικόνες. Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel που διαθέτουν ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, προσφέροντας με μοναδικό τρόπο το απόλυτο μαύρο και ζωντανεύοντας στην οθόνη δισεκατομμύρια χρώματα για τη μέγιστη απόδοση του περιεχόμενου. Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης είναι από τις υψηλότερες, ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορεί ο χρήστης να απολαύσει ULTRA HD Premium TV. Τέλος, είναι εξοπλισμένες με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0, η οποία προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις εντυπωσιακές λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά την Super UHD TV 65UH950V με οθόνη LG IPS 4K Quantum Display ειδικά σχεδιασμένη για να αναπαράγει περισσότερες χρωματικές αποχρώσεις με καλύτερη κλιμάκωση- συνολικά περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο πλούσια χρώματα -προσφέροντας πιο ακριβή, πιο ρεαλιστική εικόνα και πιο ευρεία γωνία θέασης.

Τέλος, η εντυπωσιακή 86 ιντσών Ultra Stretch Digital Signage οθόνη 86BH7C ιδανική λύση για σημεία λιανικής πώλησης, αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, χώρους τέχνης, αλλά και τράπεζες, ήταν επίσης διαθέσιμη στην έκθεση. Με πάνελ ανάλυσης UHD stretched (3840X600), αναπαράγει περιεχόμενο με το οπτικό αποτέλεσμα να μαγνητίζει τα βλέμματα των πελατών του εκάστοτε επαγγελματία. Επιπλέον, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, καθώς και άλλου είδους πληροφοριών τόσο σε landscape όσο και σε portrait πλαίσιο (οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση) για εντυπωσιακές Ultra Stretch Digital Signage κατασκευές τύπου πυλώνες video walls.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights