Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η HP απέσπασε τρία σπουδαία iF 2017Design Awards

Η HP απέσπασε τρία σπουδαία iF 2017Design Awards

απο Kostas Gliatiotis

Τρία βραβεία ήταν ο απολογισμός της HP στα φετινά iF Design Awards. Τα βραβευμένα προϊόντα HP Officejet Pro 7740, HP OfficeJet 200 Mobile και HP OfficeJet 250 Mobile AiO ξεχώρισαν στην κατηγορία Printer for Office.

Οι εκτυπωτές της HP τιμήθηκαν για το μοναδικό Premium σχεδιασμό τους, την αθόρυβη λειτουργία και το μικρό τους μέγεθος, από μια κριτική επιτροπή που αποτελείτο από περισσότερους από 58 ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο. Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος: υποβλήθηκαν περισσότερες από 5.500 συμμετοχές από 59 χώρες, με στόχο την παραλαβή της πιστοποίησης ποιότητας που προσδίδει το βραβείο iF Design.

Η iF, η οποία ιδρύθηκε το 1953, αποτελεί έναν ανεξάρτητο θεσμό για το design που έχει ως στόχο να προσδιορίζει, να υποστηρίζει και να προωθεί σχεδιαστικά επιτεύγματα σε διάφορες κατηγορίες, από τη συσκευασία μέχρι την αρχιτεκτονική. Τα τελευταία 60 χρόνια, τα βραβεία iF αποτελούν σύμβολο ποιότητας για το εξαιρετικό design πολλών προϊόντων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights