Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Παρουσίασε το Stylo 3

LG: Παρουσίασε το Stylo 3

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί στη χώρα μας πλέον να μην έχει την παρουσία που είχε τα προηγούμενα χρόνια η LG, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εταιρεία έχει σταματήσει να κυκλοφορεί νέα Smartphones στην αγορά.

Ένα απο τα νεότερα είναι το Stylo 3 όπως το ονομάζει η LG, και συνεχίζει την “παράδοση” της στην κατηγορία των σχετικά οικονομικών συσκευών με μεγάλη οθόνη αφής και γραφίδα.Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές της ίδιας “Σειράς”, στο μέτρο που αυτό είναι δυνατόν στην κατηγοτία που ανήκει το Stylo 3.

Έτσι λοιπόν, η 5.7 ιντσών οθόνη της συσκευής έχει πλέον Full HD ανάλυση 1920 x 1080 pixels, ενώ στο εσωτερικό του, ο Snapdragon 435 έχει 8 πυρήνες Α-53 στο 1.4 GHz, μαζί με 2 GB μνήμης RAM. Στο πίσω μέρος η κάμερα έχει ανάλυση 13 Mpixels ενώ αυτή στο μπροστινό μέρος “περιορίζεται” στα 5 Mpixels. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ευχάριστα μεγάλος στα 32 GB ενώ υπάρχει και υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD.

Προς το παρόν το Stylo 3 θα είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο, και μένει να δούμε αν κάποια στιμή η LG θα ξεκινήσει την διάθεση του και στην Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights