Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 4X Review : Μεγάλη οθόνη και επιδόσεις

Xiaomi Redmi Note 4X Review : Μεγάλη οθόνη και επιδόσεις

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Προφανώς και οι συσκευές της Xiaomi, φημίζονται για την απόδοση που έχουν στον τομέα της αναμονής αλλά και του χρόνου λειτουργίας. Συνήθως για αυτό είναι υπεύθυνες οι μεγάλες σε χωρητικότητα μπαταρίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία, στην περίπτωση όμως του RedMi Note 4X βοηθάει σημαντικά και η πολύ καλή κατανάλωση του Snapdragon 625.

Στην πράξη, με κανονική χρήση, η συσκευή μπορεί να βγάλει εύκολα 2 ημέρες αυτονομίας, χωρίς ποτέ να «αγχώσει» τον ιδιοκτήτη της ότι πρόκειται να τον αφήσει από μπαταρία ενώ ακόμα την χρειάζεται.

Η πιο εντατική χρήση που μπορεί να εξυπηρετήσει με βάση τις δυνατότητες του το RedMi Note 4X, δεν είναι και πάλι αρκετή για να το αφήσει από μπαταρία σε λιγότερο από μια ημέρα. Ο χρήστης του μπορεί και πάλι να είναι σχεδόν βέβαιος ότι όσο και αν το «πιέσει» δεν πρόκειται να τον αφήσει εύκολα από μπαταρία πριν το βράδυ.

Σκοπός της Xiaomi είναι να προσφέρει στον χρήστη του RedMi Note 4X την ανεξαρτησία και την ηρεμία που προσφέρει η σιγουριά ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει εύκολα από μπαταρία. Εννοείται ότι το MIUI έχει όλες τις συνηθισμένες επιλογές και λειτουργίες που βοηθούν τον χρήστη να επιλέξει πως θα εξοικονομήσει επιπλέον μπαταρία ελέγχοντας τις εφαρμογές που τρέχουν, και όχι μόνο.

Συμπέρασμα.

Το RedMi Note 4X συνεχίζει την «παράδοση» της εταιρείας στην δημιουργία συσκευών με μεγάλη οθόνη που συνδυάζουν πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά με προσιτή τιμή πώλησης.  Στην επίσημη τιμή των 249 ευρώ είναι ελάχιστες οι προτάσεις του ανταγωνισμού που προσφέρουν οθόνη με το ίδιο μέγεθος και ανάλυση, αποθηκευτικό χώρο και τις επιδόσεις του RedMi Note 4X.

Πρακτικά η Xiaomi έχει σχεδιάσει τη συσκευή σαν μια «εναλλακτική» του RedMi 4 Pro, για όσους θέλουν μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη.

Η ποιότητα των υλικών και της συναρμολόγησης, η μεγάλη οθόνη σε συνδυασμό με την απόδοση του Snapdragon 625 και της μπαταρίας, μπορούν εύκολα να πείσουν τον υποψήφιο αγοραστή να το επιλέξει ακόμα και ανάμεσα σε ακριβότερες από αυτό προτάσεις του ανταγωνισμού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights