Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Virgin Mobile : Αποκλειστικά με iPhone συσκευές στο δίκτυο της

Virgin Mobile : Αποκλειστικά με iPhone συσκευές στο δίκτυο της

απο Kostas Gliatiotis

Σε μια εντελώς ασυνήθιστη κίνηση προέβει η Αμερικάνικη Virgin Mobile, η οποία ανακοίνωσε ότι πλέον μόνο το iPhone της Apple θα είναι διαθέσιμο από το δίκτυο της.

Η ανακοίνωση αυτή, σημαίνει πρακτικά ότι πλέον κάθε νέος συνδρομητής της Virgin θα μπορεί να επιλέξει μόνο ένα από τα διαθέσιμα iPhone 7, iPhone 7 plus και το iPhone SE σαν την νέα συσκευή του.

Για να κάνει πιο “ελκυστική” την αποκλειστικότητα αυτή, η Virgin προσφέρει με 50 δολάρια απεριόριστο χρόνο ομιλίας, απεριόριστα μηνύματα αλλά και αντίστοιχα απεριόριστο όγκο δεδομένων (που παρόλα αυτά μειώνεται η ταχύτυτα πρόσβασης μετά τα 23 GB το μήνα…). Οι πρώτοι που θα γίνουν συνδρομητές στην… “νέα εποχή” της Virgin και θα αγοράσουν ένα iPhone ταυτόχρονα, θα πάρουν 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στο δίκτυο για μόλις 1 δολάριο.

Είναι άγνωστο το κατά πόσο η ίδια η Apple συμμετέχει στην προωθητική αυτή ενέργεια ή αν είναι αποκλειστικά απόφαση της Virgin, σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για μια εντελώς ασυνήθιστη κίνηση. Επίσης, παρότι η Virgin “τρέχει” ένα πρόγραμμα αντικατάστασης των παλαιότερων συσκευών και την αγορά ενός iPhone σε χαμηλότερη τιμή, δεν έχει ακόμα κάνει γνωστό αν πρόκειται να εμποδίσει την λειτουργία των άλλων Smartphones που ήδη υπάρχουν στο δίκτυο της. Παρότι θεωρητικά κάτι τέτοιο είναι εφικτό, πιθανότατα δεν είναι νόμιμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights