Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Dell: Με νέα προϊόντα και υπηρεσίες στην IFA

Dell: Με νέα προϊόντα και υπηρεσίες στην IFA

απο Kostas Gliatiotis

H Dell είναι έτοιμη να αποκαλύψει, στην έκθεση IFA στο Βερολίνο, μια ευρεία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν εντυπωσιακή και ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης.

Ειδικότερα, οι νέες προτάσεις της εταιρείας έχουν ως εξής:

Dell Premium Support Plus

Το κορυφαίο επίπεδο υποστήριξης Premium Support Plus φιλοδοξεί να προσφέρει το πλέον ολοκληρωμένο επίπεδο τεχνικής υποστήριξης που διατίθεται σε καταναλωτικά και gaming PCs1.

To Premium Support Plus, βασίζεται στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που οι καταναλωτές έχουν ήδη γνωρίσει στο Premium Support της Dell, όπως την τηλεφωνική υποστήριξη 24×7, την επισκευή στο χώρο τους μετά από απομακρυσμένη διάγνωση και την υποστήριξη hardware και software.

Η υπηρεσία παρέχει επίσης πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά υποστήριξης όπως επισκευή μετά από ατύχημα. Οι αυτοματοποιημένες, προληπτικές δυνατότητες έχουν δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί στην αγορά εταιρικών συστημάτων και η Dell τις προσφέρει πλέον και στους καταναλωτές.

Οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν την εμπειρία αυτή στον δικό τους τρόπο ζωής επιλέγοντας μια πλήρη αυτοματοποιημένη υπηρεσία χωρίς τηλεφωνικές κλήσεις ή μια προσωποποιημένη επικοινωνία με τεχνικό ή ένα συνδυασμό τους. Οι καταναλωτές μπορούν να επιτύχουν έως και 88% μικρότερο χρόνο για την επίλυση θεμάτων και έως 77% λιγότερα βήματα στη διαδικασία υποστήριξης σε σχέση μέ άλλες υπηρεσίες προηγμένης τεχνικής υποστήριξης.

Νέοι φορητοί Inspiron και συστήματα 2-in-1s

Σχεδιασμένο για χρήστες που πραγματοποιούν μια σειρά εργασιών εν-κινήσει ή για οικιακά περιβάλλοντα με πολλούς χρήστες, το νέο Inspiron 13 7000 2-in-1, με φινίρισμα Era Gray με βουρτσισμένο αλουμίνιο, προσφέρει εντυπωσιακές οπτικές επιδόσεις και ισχύ σε μικρότερες διαστάσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Οι χρήστες απολαμβάνουν μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία με μικρότερο πλαίσιο οθόνης με ανάλυση FHD και τεχνολογία IPS με αφή, καθώς και μια προαιρετική οθόνη 4Κ UHD αφής με τεχνολογία IPS που προσφέρει απεικόνιση 100% του χώρου χρωμάτων AdobeRGB.

Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν εντυπωσιακές επιδόσεις και εμπειρίες με τους νέους επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel, μνήμη DDR4 και ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας μέσω USB Type-C με υποστήριξη για Display Port και φόρτιση. Το Inspiron 7000 2-in-1 προσφέρει επίσης μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας και απόδοση με μικρότερο θόρυβο με δίσκους SSD ή προαιρετικά με PCIe NVMe SSD.

Οι νέοι φορητοί αξιοποιούν και την ενισχυμένη ασφάλεια με βιομετρικά χαρακτηριστικά χωρίς κωδικούς πρόσβασης, της εισόδου στα Windows μέσω Windows Hello και μια camera υπερύθρων ή αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος (στο μοντέλο 13 ιντσών μόνο). Επίσης, προσφέρουν επιλογή συστημάτων αποθήκευσης που περιλαμβάνουν δίσκους SSD σε μορφή PCIe NVMe.

Η Dell έχει επίσης αναβαθμίσει το Inspiron 2-in-1 13 και 15 της σειράς 5000, προσφέροντας προηγμένη απόδοση σε μια εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση και το Inspiron 17 7000 2-in-1, μια πλήρη λύση υψηλής ευελιξίας. Τα συστήματα αυτά προσφέρονται πλέον με τους νέους, 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core και μνήμη DDR4 για εντυπωσιακές επιδόσεις σε χρήση multi-tasking.

Το XPS 13 ακόμα πιο ισχυρό

Το XPS 13 προσφέρει πλέον 44% μεγαλύτερες επιδόσεις με τους νεότερους επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core i7 και την κατάσταση Dynamic Power Mode. Με τους νέους επεξεργαστές 8ης γενιάς με 4 πυρήνες σε σχέση με τους 2 παλαιότερα, παρέχεται εντυπωσιακή ισχύ σε κατάσταση λειτουργίας mutli-tasking και είναι δυνατή η εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών.

Το XPS 13 προσφέρει επίσης εντυπωσιακή οπτική εμπειρία με προαιρετική οθόνη ανάλυσης Quad HD+ InfinityEdge (προαιρετικά και με τεχνολογία αφής), με λεπτομερείς, ζωντανές εικόνες και ακριβή απόδοση χρωμάτων.

Dell Visor

Σε συνεργασία με την Microsoft, η Dell έρχεται στο μέλλον μικτής πραγματικότητας (mixed reality) με το εντυπωσιακό και άνετο Dell Visor – το πρώτο της headset για περιβάλλοντα mixed reality για την πλατφόρμα Windows Mixed Reality. Σχεδιασμένο με μια οθόνη flip-up για άνετη εναλλαγή, προσφέρει άνετη προσαρμογή στο κεφάλι και το πρόσωπο, thumbwheel band adjustment για εξατομικευμένη άνεση και έξυπνη κατανομή βάρους που μειώνει την πίεση στη μύτη και στο άνω τμήμα του προσώπου.

Το λευκό φινίρισμα καθαρίζεται εύκολα και είναι ανθεκτικό, ενώ συνολικά η σχεδίαση επεκτείνεται στη διαχείριση των καλωδίων που δρομολογεί την καλωδίωση στο πίσω μέρος του headset για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Το Dell Visor, αξιοποιεί την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο Microsoft HoloLens, στην οποία περιλαμβάνονται οι κάμερες ανίχνευσης και πανοραμική απεικόνιση 360 μοιρών. Το headset μπορεί να εκτελεί απευθείας σάρωση στο περιβάλλον αντί για τη χρήση περιμετρικών αισθητήρων τοποθετημένων στο χώρο.

Η τεχνολογία του, επεκτείνεται στην επικοινωνία ανεξάρτητα από συγκεκριμένη πλατφόρμα, με τη σχεδιαζόμενη δυνατότητα οι χρήστες του να μπορούν να επικοινωνούν με κατόχους άλλων MR headsets.

Οι ελεγκτές Dell Visor προσφέρουν πλήρη ευελιξία με 6 βαθμούς ελευθερίας στον τρισδιάστατο χώρο και επιτρέπουν πλήρη έλεγχο στους χρήστες με απτική ανάδραση (haptic feedback), thumb stick και πλήκτρα πλήρως ανιχνεύσιμα από τους αισθητήρες του headset.

Διαθεσιμότητα

Τα νέα μοντέλα Inspiron και το νέο XPS 13, όπως επίσης και το πρόγραμμα υποστήριξης Premium Support Plus θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά τις προσεχείς εβδομάδες. Το Dell Visor αναμένεται να είναι διαθέσιμο αργότερα, εντός των προσεχών μηνών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights