Η Huawei ανακοίνωσε το Huawei Mobile Cloud

Η Huawei ανακοίνωσε το Huawei Mobile Cloud

Η Huawei ανακοίνωσε τη νέα της υπηρεσία Huawei Mobile Cloud, χάρη στην οποία οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκτησης των δεδομένων και των ρυθμίσεων των συσκευών τους ασύρματα. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει δυνατότητα συγχρονισμού και εύκολης μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των φορητών συσκευών Huawei, καθώς και ασφαλή πρόσβαση σε αυτά με χρήση του Cloud Drive. Με την εγγραφή τους στο Huawei Mobile Cloud, οι χρήστες θα λάβουν 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

Ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο, η ενημέρωση για το Huawei Mobile Cloud θα είναι διαθέσιμη  στα Huawei P10, P10 Plus και P10 lite με τα υπόλοιπα μοντέλα να ακολουθούν αργότερα. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο της κάμερας, τα στιγμιότυπα και οι εγγραφές οθόνης θα μπορούν να αποθηκεύονται αυτόματα στο Cloud. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αυτά, είτε μέσω της εφαρμογής Gallery, είτε μέσω του browser από το cloud.huawei.com.

Επιπλέον θα είναι δυνατός ο αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων μεταξύ των smartphones της Huawei, απλοποιώντας την πρόσβαση στις Επαφές, το Ημερολόγιο, το Wi-Fi και τις Σημειώσεις με χρήση του Huawei ID. Τα δεδομένα αυτά θα είναι διαχειρίσιμα και μέσω του Cloud Web Portal. Με το λανσάρισμά του, το Huawei Mobile Cloud θα προσφέρει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου με την επιλογή αναβάθμισης και αγοράς επιπλέον πακέτων από το 2018.

Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε servers που βρίσκονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ορίζουν οι Νόμοι για την Προστασία της Πληροφορίας και των Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι υπηρεσίες είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών. H υπηρεσία Huawei Mobile Cloud φέρει την πιστοποίηση Cloud Security Alliance Star/CSA Star (ISO/IEC 27001).

«Το λανσάρισμα του Huawei Mobile Cloud αποδεικνύει τη δέσμευσή μας, ως εταιρεία, για τη δημιουργία μίας πιο βολικής και ευχάριστης εμπειρίας για τους χρήστες των συσκευών μας, διασφαλίζοντας παράλληλα την εύκολη και ασφαλή αποθήκευση των δεδομένων τους», ανέφερε ο Yanmin Wang, Πρόεδρος της Huawei για την Περιοχή της Κεντρικής/Ανατολικής Ευρώπης και των Σκανδιναβικών Χωρών. «Τα αρχεία και οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε servers εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία διαθέτουμε ομάδες ειδικών σε θέματα Ασφάλειας, Ιδιωτικότητας και Νομοθεσίας, προκειμένου οι χρήστες να αισθάνονται ασφαλείς».

Το Huawei Mobile Cloud υποστηρίζεται πλήρως αρχικά στη Φινλανδία, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες στο μέλλον. Οι ενημερώσεις για τα Huawei P10 και P10 Plus ξεκίνησαν στις 30 Σεπτεμβρίου με αυτή για το P10 Lite να ακολουθεί στις 10 Οκτωβρίου. Τα χρονοδιαγράμματα λανσαρίσματος των κατά τόπους παρόχων ενδέχεται να διαφέρουν.

Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.