Το Call of Duty: WWII στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το Call of Duty: WWII στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το Call of Duty: WWII, ο νέος τίτλος του δημοφιλούς παιχνιδιού δράσης ήρθε στον ΓΕΡΜΑΝΟ. Οι λάτρεις των «first person shooter games» μπορούν να το αποκτήσουν απευθείας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα ή από το www.germanos.gr με 69,90€[1] για τις κονσόλες PS4, Xbox One και με 59,90€ για το PC.

Το περίφημο Call of Duty μεταφέρει τη δράση, εκεί όπου πρωτοξεκίνησε και συγκίνησε εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο: στις ιστορικές τοποθεσίες του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Η ιστορία του WWII εκτυλίσσεται από τις παραλίες της Νορμανδίας έως το Hurtgen Forrest, καλώντας τους gamers να αναλάβουν το ρόλο ενός νέου στρατιώτη που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στον πόλεμο. Με τη βοήθεια των συντρόφων του, πολεμά με αυταπάρνηση, ζώντας μία δραματική εκστρατεία «σημαδεμένη» από στιγμές που έμειναν στην ιστορία.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας και του gaming, φέρνει τις νέες κυκλοφορίες, τους κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών και τις προηγμένες κονσόλες σε προσιτές τιμές, προσφέροντας στους πελάτες του μοναδικές στιγμές ψηφιακής ψυχαγωγίας.

[1] Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.