Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το νέο Nokia 8 Sirocco

Το νέο Nokia 8 Sirocco

απο Kostas Gliatiotis

Με διαφορά η πιο ενδιαφέρουσα και σημαντική ανακοίνωση της HMD Global σήμερα στη Βαρκελώνη ήταν το νέο Nokia 8 Sirocco.

Η ονομασία της συσκευής κάνει εμφανή αναφορά στο παρελθόν της Nokia και τις τότε πολυτελείς συσκευές, και το Nokia 8 Sirocco ανήκει ξεκάθαρα σε αυτή την οικογένεια. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι η κυρτή AMOLED οθόνη των 5.5 ιντσών στην μπροστινή του επιφάνεια, κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο για την Φινλανδική εταιρεία. Η οθόνη καταλαμβάνει επίσης το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας, με την Nokia να κάνει και αυτή με τη σειρά της την “αλλαγή” σε οθόνες 18:9.

Το Nokia 8 Sirocco ανήκει πλέον στο πρόγραμμα Android One της Google, και θεωρητικά θα καλύπτεται και αυτό με γρήγορες ενημερώσεις λογισμικού αλλά και ασφαλείας όπως άλλωστε και οι περισσότερες συσκευές της Nokia μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς η HMD Global δεν ανανέωσε ιδιαίτερα το Hardware στο εσωτερικό του Nokia 8 Sirocco και έτσι έχουμε για μια ακόμα φορά τον Snapdragon 835 της Qualcomm, που όμως θα συνδυάζεται με 6 GB RAM στην μια και μοναδική έκδοση που θα έχει ταυτόχρονα και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος έχουν πλέον διαφορετική “λογική” σε σύγκριση με το απλό Nokia 8, αφού η βασική διατηρεί την ανάλυση των 12 Mpixels και το Optical Image Stabilization, η δεύτερη όμως πλέον έχει ανάλυση 13 Mpixels, θα είναι έγχρωμη και θα εκτελεί χρέη τηλεφακού. Τέλος, το Nokia 8 Sirocco είναι και η πρώτη συσκευή της εταιρείας με πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights