Η Huawei παρουσίασε και το Mate RS με 512 GB μνήμη και τριπλή κάμερα

Η Huawei παρουσίασε και το Mate RS με 512 GB μνήμη και τριπλή κάμερα

Ταυτόχρονα με τα τρία νέα P20, P20 Pro και P20 Lite, η Huawei παρουσίασε μια ακόμα πιο εντυπωσιακή συσκευή, που δυστυχώς θα είναι περιορισμένη σε διαθεσιμότητα, με την ονομασία Mate RS.

Το Mate RS είναι για μια ακόμα φορά συνεργασία με την Porsche Design, όμως έχει και σημαντικές διαφορές στον σχεδιασμό σε σύγκριση με το P20 Pro. Αρχικά η 6 ιντσών AMOLED οθόνη, είναι κυρτή στο πλαϊνό της μέρος, και δεν έχει Notch στην πάνω άκρη της , ενώ η ανάλυση της είναι QHD. 

Η πιο ενδιαφέρουσα προσθήκη όμως είναι ο αισθητήρας αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του Mate RS, ενώ υπάρχει και ένας δεύτερος στο πίσω μέρος στην κλασική πλέον θέση. Οι τρείς κάμερες του P20 Pro υπάρχουν και εδώ, τοποθετημένες απλά στο μέσο της συσκευής, και έχουν ανάλυση 40 Mpixels για την ασπρόμαυρη κάμερα, 20 Mpixels για την βασική και 8 Mpixels για τον τρίτο “τηλεφακό”. Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε πολύ αργή κίνηση, αλλά και το 5Χ οπτικό zoom. 

Στο εσωτερικό του Mate RS βρίσκεται ο Kirin 970 της Huawei, με 6 GB μνήμης RAM σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις. Ο αποθηκευτικός χώρος όμως είναι εντυπωσιακός, αφού η “βασική” έκδοση θα έχει 256 GB και η μεγαλύτερη θα φτάνει τα 512 GB. Η τιμή όμως είναι αντίστοιχα εντυπωσιακή, αφού φτάνει τα 1695 ευρώ για την βασική έκδοση, και τα 2095 ευρώ για αυτή των 512 GB.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.