Αποτελέσματα διαγωνισμού Για το Galaxy J5 2016 Duos, προσφορά του Cellepouri.gr

Αποτελέσματα διαγωνισμού Για το Galaxy J5 2016 Duos, προσφορά του Cellepouri.gr

Μετά από 10 ημέρες, και σχεδόν 1.200 Likes στο Post του διαγωνισμού μας, αλλά και στη σελίδα του Cellepouri.gr στο facebook ήρθε η ώρα της κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό τρόπο.

Στο σύνολο των φίλων μας που είχαν κάνει Like και στις δύο περιπτώσεις, ανατέθηκε ένας μοναδικός αριθμός για τον κάθε ένα και στην συνέχεια επιλέχθηκε στην τύχη ο νικήτης μέσω του Random.org

O νικητής του διαγωνισμού μας, είναι ο Ilias Athanasiades ο οποίος θα ειδοποιηθεί ώστε να κανονίσουμε την δωρεάν αποστολή του Galaxy J5 2016 στο σημείο που αυτός θα επιλέξει ! Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή μέσα σε 2 ημέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί και στην συνέχεια θα ανανεώσουμε αυτό εδώ το κείμενο με την αλλαγή.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Cellepouri.gr για την προσφορά του Galaxy J5 2016 Duos και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να επανέλθουμε στο μέλλον με ανάλογες προσπάθειες, αφού ευχαριστήσουμε από την πλευρά μας και όλους τους φίλους μας που συμμετείχαν στην κλήρωση !

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.