Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Samsung παρουσίασε το Galaxy J2 2018

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy J2 2018

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα οικονομική (για τα δεδομένα της Samsung έστω…) πρόταση παρουσίασε η εταιρεία πριν μερικες ώρες, το Galaxy J2 2018.

Οι αλλαγές στον σχεδιασμό έχουν γίνει ώστε το J2 2018 να “μοιάζει” στις ακριβότερες συσκευές της εταιρείας, ώστε τουλάχιστον να δείχνει το ίδιο…. σύγχρονο με αυτές. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά τώρα, είναι απλά ικανοποιητικά για απλή καθημερινή χρήση. Ο επεξεργαστής αναφέρεται απλά σαν ένας “4πύρηνος” της Qualcomm (πιθανότατα ο Snapdragon 425) και συνδυάζεται με 2 GB μνήμης RAM. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 16 GB τουλάχιστον ονομαστικά, ενώ η πίσω κάμερα είναι αναμενόμενα “βασική” στα 8 Mpixels.

Το ενδιαφέρον, και πιθανότατα η μοναδική επιλογή που δικαιαλογεί το αυξημένο κόστος των 120 περίπου δολαριών, είναι η AMOLED οθόνη των 5 ιντσών που έχει το J2 2018 έστω και αν η ανάλυση της είναι σχετικά χαμηλή στα 960 x 540 pixels.

Παραδοσιακά η Samsung δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το σε ποιες χώρες ακριβώς θα κυκλοφορήσει η συσκευή, όμως πιθανότατα δεν θα τη δούμε και στη χώρα μας όπως και κανένα από τα προηγούμενα J2.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights