Το Nokia X6 θα παραμείνει αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας

Το Nokia X6 θα παραμείνει αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας

Μερικές ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Nokia X6 από την HMD Global, η εταιρεία έκανε πλέον και επίσημα γνωστό ότι δεν σχεδιάζει να το διαθέσει εκτός της Κινεζικής αγοράς.

Σύμφωνα με ένα email που έστειλε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Android Authority οι αρχικές πληροφορίες για τη μη κυκλοφορία του Nokia X6 στις Ηνωμένες Πολιτείες “επεκτάθηκαν” στο ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει γενικά εκτός Κίνας. Αρχικά, όταν η εταιρεία είχε παρουσίασει το πρώτο τότε Nokia 6 είχε επίσης περιορίσει τη διαθεσιμότητα του μόνο στην Κινεζικη αγορά. Στην συνέχεια στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο είδαμε μια ελάχιστα διαφορετική έκδοση του με την ίδια ονομασία και πρακτικά τα ίδα χαρακτηριστικά. Σε άλλη μια περίπτωση όμως, το Nokia 7 ανακοινώθηκε στην Κίνα και δεν διατέθηκε ποτέ ευρέως στον υπόλοιπο κόσμο.

Το περισσότερο που μπορούμε να “ελπίζουμε” είναι ότι η HDM σχεδιάζει μια διαφορετική έκδοση του Nokia X6 για την Ευρωπαϊκή αγορά και τον υπόλοιπο κόσμο, ή ότι απλά δεν θέλει προς το παρόν να πλήξει τις πωλήσεις των σχετικά νέων Nokia 7 Plus και Nokia 6 2018 με ένα Smartphone που ουσιαστικά βρίσκεται ανάμεσα τους σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά έχει αρκετά χαμηλή τιμή πώλησης.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.