Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 5 Review : Εντυπωσιακό για την κατηγορία του και όχι μόνο

Xiaomi Redmi Note 5 Review : Εντυπωσιακό για την κατηγορία του και όχι μόνο

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Οι φυσικές διαστάσεις του RedMi 5 Note επέτρεψαν στην Xiaomi να χρησιμοποιήσει μια μεγάλη μπαταρία των 4.000 mAh στο εσωτερικό του.

Η κατασκευή του Snapdragon 636 στα 14 nm για μειωμένη κατανάλωση (και παραγωγή θερμότητας…) αλλά και η καλή διαχείριση που κάνει το MIUI χαρίζουν στο Smartphone πολύ καλούς χρόνους λειτουργίας. Η καθημερινή σχετικά ενταντική χρήση που μπορεί να καλύψει με τις δυνατότητες του το RedMi 5 Note, δεν είναι αρκετή για να το αφήσει από μπαταρία. Στο τέλος της ημέρας υπάρχει ακόμα ένα περίπου 30% φόρτισης που απλά δεν επαρκεί για δεύτερη ημέρα αντίστοιχης χρήσης.

Ο λιγότερο απαιτητικός θα φτάσει τις 2 ημέρες λειτουργίας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, και μάλιστα χωρίς ακόμα και στο τέλος της δεύτερης να υπάρχει κίνδυνος να μείνει από μπαταρία πριν φτάσει στον… φορτιστή του το RedMi 5 Note. Οι επιλογές διαχείρισης εφαρμογών και ενέργειας που προσφέρει η Xiaomi παραμένουν εντυπωσιακές, και στο Android 8.1 συνδυάζονται άριστα με αυτές που διαθέτει το ίδιο το λειτουργικό της Google.

Με λίγη ενασχόληση ο χρήστης μπορεί να αυξήσει σημαντικά την συνολική διάρκεια ζωής, περιορίζοντας τις εφαρμογές που δεν θέλει να έχουν πρόσβαση στο internet χωρίς την συγκατάθεση του με το Smartphone σε κατάσταση αναμονής.

Συμπέρασμα.

Αν δεν είναι ήδη εμφανές από το κείμενο μέχρι εδώ, το RedMi 5 Note μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρόκειται με σιγουριά για την καλύτερη πρόταση της εταιρείας μέχρι σήμερα σε αυτή την κατηγορία χρημάτων, με την Xiaomi να «ακούει» τις ανάγκες των χρηστών της και να βελτιώνει τους τομείς που είναι πραγματικά απαραίτητο.

Για όσους δίνουν σημασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το RedMi 5 Note έρχεται με έναν επεξεργαστή που δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα χρήματα, και μια κάμερα που έχει ελάχιστους αντιπάλους ακόμα και σε μεγαλύτερη κατηγορία τιμής. Οι χρήστες που εκτιμούν τον εξωτερικό σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής η Xiaomi έχει έτσι και αλλιώς άριστη παράδοση, και το RedMi 5 Note την συνεχίζει με μικρές βελτιώσεις στα σημεία.

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς την οθόνη των 6 ιντσών με την πολύ καλή απόδοση και την μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία, είναι πραγματικά «κατόρθωμα» η τιμή πώλησης του RedMi 5 Note. Στα 229 ευρώ για την έκδοση με τα 32 GB παίζει ουσιαστικά… μόνο του, και η διαφορά στα 259 ευρώ για την μεγαλύτερη έκδοση των 64 GB δεν το κάνει λιγότερο αλλά περισσότερο ελκυστικό αφού είναι αντίστοιχα λογική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights