Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Δυνατότητα ακύρωσης μηνυμάτων στο Snapchat

Δυνατότητα ακύρωσης μηνυμάτων στο Snapchat

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα δυνατότητα ετοιμάζεται να διαθέσει το Snapchat που θα επιτρέπει στους χρήστες να “πάρουν πίσω” ένα μήνυμα που έχουν στείλει ακόμα και πριν το διαβάσει ο παραλήπτης του.

Η δυνατότητα αυτή θα απαιτεί την νεότερη έκδοση της εφαρμογής από όλους τους χρήστες που συμμετέχουν σε μια συνομιλία, ενώ αυτοί θα ενημερώνονται όταν κάποιος διαγράψει ένα μήνυμα που δεν είχαν προλάβει ακόμα να δουν. Από την άλλη πλευρά, για τα μηνύματα που έχουν ήδη διαβαστεί από τον παραλήπτη τους, αυτός ενημερώνεται αν κάποιος έβγαλε Screenshot την οθόνη του κινητού του προκειμένου να το αποθηκεύσει.

Mεχρί τώρα πάντως, το Snapchat δεν έχει βρει ένα τρόπο να εμποδίζει τη λήψη Screenshots, που ακυρώνει ουσιαστικά την αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων μετά από μερικά δευτερόλεπτα αφού ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει ολόκληρη την οθόνη της συσκευής του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights