Η LG Display θα προμηθεύει με OLED οθόνες την Apple

Η LG Display θα προμηθεύει με OLED οθόνες την Apple

Πριν από αρκετό καιρό πλέον, η Apple είχε επενδύσει δικά της χρήματα στην δημιουργία μιας επιπλέον γραμμής παραγωγής OLED οθονών της LG Mobile, προκειμενου να αυξήσει τον ρυθμό με τον οποίο αυτές παράγονται, αλλά να έχει και αποκλειστική πρόσβαση σε έναν αριθμό αυτών.

Φαίνεται ότι πλέον η επένδυση της Apple αρχίζει και αποδίδει, με τις φήμες να θέλουν την LG Display να είναι ένας από τους προμηθευτές OLED οθονών για ένα από τα επόμενα iPhone της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της LG Display υπολογίζουν ότι θα μπορούν το επόμενο διάστημα να παράγουν περισσότερα από 2 εκατομμύρια οθόνες, που η Apple θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στις συσκευές της.

Από την πλευρά της Apple φαίνεται να προσπαθεί να αλλάξει όλες τις εκδόσεις των iPhone σε OLED οθόνη μέχρι το 2019, και η εταιρεία αναζητά προμηθευτές προκειμένου να μην είναι πλήρως εξαρτώμενη από τη Samsung που αυτή τη στιγμή παράγει όλες τις οθόνες για το iPhone X.

Αν η LG Display καταφέρει να παράγει τον όγκο που χρειάζεται η Apple ή έστω ένα μέρος αυτού, και με την ποιότητα που χρειάζεται η Αμερικάνικη εταιρεία, η “εξάρτηση” αυτή από τη Samsung θα μειωθεί αντίστοιχα, και η Apple θα έχει πλέον την δυνατότητα να διαπραγματευτεί διαφορετικά το κόστος για κάθε μια από τις οθόνες που αγοράζει.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.