Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Με δυνατότητες “Τεχνητής Νοημοσύνης” η κάμερα του Galaxy Note 9

Με δυνατότητες “Τεχνητής Νοημοσύνης” η κάμερα του Galaxy Note 9

απο Kostas Gliatiotis

Σε ένα σετ από προωθητικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του Galaxy Note 9, αποκαλύπτουν μερικά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά για τις δύο κάμερες στο πίσω μέρος του.

Σύμφωνα με μια από τις φωτογραφίες, η Samsung θα ακολουθήσει και αυτή την οδό της “τεχνητής νοημοσύνης” και υπόσχεται ότι η κάμερα του Galaxy Note 9 θα μπορεί να αναγνωρίσει το σκηνικό και το περιεχόμενο κάθε φωτογραφίας. Θεωρητικά θα είναι δυνατή στη συνέχεια η προσαρμογή των ρυθμίσεων της κάμερας ανάλογα με το περιεχόμενο, προκειμένου η φωτογραφία να είναι σωστή “χρωματικά”.

Αναφέρεται επίσης, ότι η κάμερα θα μπορεί να αναγνωρίσει ταυτόχρονα πότε υπάρχει κάτι “λάθος”, όπως όταν θα πρέπει ο χρήστης να καθαρίσει τον φακό της (κάτι που γίνεται ήδη στα S8, S9 και Note 8…) αλλά και να προειδοποιεί όταν για παράδειγμα κάποιος στη φωτογραφία έχει… κλειστά τα μάτια του.

Ερχόμενη με καθυστέρηση στην εποχή της αυτόματης αναγνώρισης του σκηνικού της φωτογραφίας, είναι ιδιαίτερα πιθανό η Samsung να έχει προσθέσει όντως χρήσιμες δυνατότητες που να ανταγωνίζονται αυτές που ήδη υπάρχουν σε συσκευές του ανταγωνισμού. Είναι επίσης δεδομένο, ότι οι χρήστες ειδικά των Galaxy S9 και S9 Plus που βασίζεται στο ίδιο Hardware, θα περιμένουν πότε οι δυνατότητες αυτές θα προστεθούν και στις δικές τους συσκευές (καλώς ή κακώς…).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights