Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Qualcomm : 8150 θα ονομάζεται ο επόμενος κορυφαίος επεξεργαστής της .

Qualcomm : 8150 θα ονομάζεται ο επόμενος κορυφαίος επεξεργαστής της .

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που θέλουν την Qualcomm να αλλάζει για μια ακόμα φορά τον τρόπο που ονομάζει τους επεξεργαστές για Smartphone φαίνεται ότι “επιβεβαιώνονται” από μια διαφορετική πηγή.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη διαδικασία πιστοποίησης για το Bluetooth ολοκληρωμένο που θα περιέχεται στον 8150 και “αναγκαστικά” αναφέρει την ονομασία του στην καταχώρηση για τη δοκιμή του. Σε αυτή αναφέρεται μάλιστα η υποστήριξη για την 5.0 έκδοση του Bluetooth, κάτι που θεωρείται δεδομένο παρόλα αυτά σε αυτή τη κατηγορία.

Η πιστοποίηση για το Bluetooth είναι μόνο ένα από τα στάδια που πρέπει να περάσει κάθε νέο ολοκληρωμένο του είδους προκειμένου να φτάσει στο στάδιο της τελικής παραγωγής . Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι μια ένδειξη ότι η εταιρεία έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του σε τεχνικό επίπεδο και πλέον πιστοποιεί το σχέδιο αυτό στις αρμόδιες αρχές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights