Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Οι 4 κάμερες του Galaxy A9

Οι 4 κάμερες του Galaxy A9

απο Kostas Gliatiotis

Μια ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση του από τη Samsung, το Galaxy A9 εμφανίστηκε στην πιο ενδιαφέρουσα μέχρι τώρα διαρροή του που αποκαλύπτει τις τέσσερις κάμερες του και τη χρησιμότητα τους.

Οπως και στο Galaxy A7 2018 που έχει μόνο… τρεις κάμερες , έτσι και εδώ, η Samsung έχει επιλέξει μια βασική κάμερα των 24mpixels με ένα φωτεινό f/1.7 διάφραγμα στον φακό της. Η δεύτερη κάμερα με τον ευρυγώνια φακό των 120 μοιρών έχει λαό εδώ ανάλυση 8mpixels όπως και στο Α7 2018, όπως και η Τρίτη κάμερα των 5 mpixels που χρησιμοποιείται μόνο για πληροφορίες βάθους σε φωτογραφίες με θολό φόντο.

Η τεταρτη και τελευταία κάμερα του νέου Galaxy A9 2018 θα έχει έναν τηλεφακο για 2Χ οπτικό ζουμ και αισθητήρα με ανάλυση 10 mpixels και ένα f/2.4 διάφραγμα για τον φακό της. Προφανώς με αυτόν τον τρόπο η Samsung θέλει να προσφέρει ένα Smartphone με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς καμερών για αντίστοιχα όλες τις συνθήκες φωτογράφησης . Το κατά ποσό αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο σε μια συσκευή την μεσαίας κατηγορίας είναι κάτι που μένει να το μάθουμε, αφού οι μέχρι τώρα συσκευές με περισσότερες από δυο κάμερες απευθύνονται σε πιο απαιτητικό κοινό, έχουν κορυφαία απόδοση και έχουν τοποθετηθεί σε αντίστοιχα κορυφαία και ακριβά smartphones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights