Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο meet-up “START your night UP”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο meet-up “START your night UP”

απο Kostas Gliatiotis

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο meet-up START your night UP, curated by Envolve Entrepreneurship, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου το απόγευμα στο χώρο του Yoleni’s Greek Gastronomy Center. Στη συνάντηση συμμετείχαν δεκάδες μέλη της ελληνικής startup κοινότητας.

Το πρώτο START your night UP που φιλοξενήθηκε στον ιδιαίτερο χώρο του Yoleni’s στο κέντρο της Αθήνας, αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για networking σε «χαλαρούς» ρυθμούς για τους δεκάδες συμμετέχοντες του. Σε ένα χώρο που έχει συνδεθεί έντονα με τις προσπάθειες των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, το Envolve Entrepreneurship έφερε σε επαφή ανήσυχους ανθρώπους, που ονειρεύονται να προχωρήσουν το μοντέλο δημιουργίας και ανάπτυξης επιχειρήσεων ένα βήμα πιο πέρα, με καινοτόμες ιδέες και ρηξικέλευθες προτάσεις.

Οι συναντήσεις START your night UP θα διοργανώνονται την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα, στις 18:30, στους χώρους του Yoleni’s Greek Gastronomy Center. H ομάδα του Envolve Entrepreneurship, που διοργανώνει τις συγκεκριμένες συναντήσεις, φιλοδοξεί να φέρει κοντά σε μηνιαία βάση, όλους όσους ενδιαφέρονται για τον συναρπαστικό κόσμο των startup και των καινοτόμων επιχειρήσεων (επιχειρηματίες, funds, επαγγελματίες και ομάδες). Οι συγκεκριμένες συναντήσεις αποτελούν μία νέα δραστηριότητα του οργανισμού, στο πλαίσιο της υποστήριξης που παρέχει μέσω του πυλώνα παροχής «Πόρων». Το Envolve, αξιοποιώντας τις επαφές και τις σχέσεις που έχει χτίσει με το startup οικοσύστημα τα τελευταία χρόνια, παράσχει μια «πλατφόρμα συναντήσεων» για νέους και έμπειρους επιχειρηματίες, σε μια προσπάθεια να εισάγει επιπλέον άτομα στο οικοσύστημα των startups, αλλά και να τα βοηθήσει να διευρύνουν το δίκτυό τους.

Στόχος της ομάδας είναι αυτές οι συναντήσεις να καθιερωθούν ως το κοινό σημείο συνάντησης του ελληνικού οικοσυστήματος, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε ένα χαλαρό “after work”  περιβάλλον, όπου όχι μόνο θα δημιουργούνται ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αλλά και θα τίθενται οι βάσεις για πιθανές συνεργασίες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights