Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Black Friday : Οι δικές μας Top επιλογές σε Smartphones

Black Friday : Οι δικές μας Top επιλογές σε Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες έχουν μείνει πλέον μέχρι την «φημισμένη» Black Friday, μια ημέρα που κατά παράδοση είναι γεμάτη προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο. Πριν μερικές ημέρες δημοσιεύσαμε έναν μικρό οδηγό για το πως μπορεί κανείς να ξεχωρίσει εύκολα τις πραγματικές προσφορές από αυτές που γίνονται… από ανάγκη, για προϊόντα που έχουν «βαρεθεί» να βλέπουν στα ράφια τους τα καταστήματα.

Η λογική μας παραμένει η ίδια λοιπόν, και συνεχίζοντας να θεωρούμε ότι η σωστή επιλογή είναι πάντα η αγορά ενός Smartphone από κάποια γνωστή και Premium εταιρεία, δημιουργήσαμε μια μικρή λίστα με τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα σε κάθε κατηγορία τιμής. Τα Smartphones που αποτελούσαν την κορυφαία πρόταση μέχρι πριν μερικούς μήνες για κάθε μια από αυτές τις μεγάλες εταιρείες, είναι ίσως και η μεγαλύτερη «έκπληξη» σε αυτή την Black Friday.

Το κορυφαίο P20 Pro της Huawei, που μέχρι και σήμερα έχει μια από τις καλύτερες ( τρεις είναι το σωστό…) κάμερες που μπορεί να βρει κανείς σε Smartphone, προσφέρεται στα 549 ευρώ από τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Μερικούς μήνες μόνο μετά την κυκλοφορία του, το P20 Pro συνεχίζει να προσφέρει μαζί με τις Leica Branded κάμερες του, και ένα μοναδικό εξωτερικό σχεδιασμό, που ειδικά στο Twilight χρώμα διαφέρει σημαντικά από τις περισσότερες προτάσεις του ανταγωνισμού του. Για όσους δίνουν προτεραιότητα στην τέλεια φωτογραφία, το P20 Pro είναι πιθανότατα μια από τις καλύτερες επιλογές ακόμα και σήμερα, ενώ η τιμή των 549 ευρώ είναι πραγματικά… δελεαστική.

Public     Κωτσόβολος     Πλαίσιο

Από την πλευρά της Samsung, στην ίδια ακριβώς τιμή θα βρούμε το Galaxy S9, στην μικρότερη «όχι Plus» έκδοση του, ένα Smartphone που κατά γενική παραδοχή δεν είχε την επιτυχία που θα περίμενε η εταιρεία στην αγορά. Το Smartphone της Samsung έχει να προσφέρει μια πολύ καλή SUPER AMOLED οθόνη, μαζί με έναν ισχυρό επεξεργαστή, σε άμεση σύγκριση όμως με το P20 Pro «χάνει» στους σημαντικούς τομείς της φωτογραφίας αλλά και της μπαταρίας που έχει στο εσωτερικό του.

Public      Κωτσόβολος      Πλαίσιο

Εκεί όμως που οι προσφορές αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στην μεσαία κατηγορία τιμής, με Smartphones που αξίζουν την προσοχή όλων μας.

Στο στρατόπεδο της Huawei, την έκπληξη την κάνει το P20 Lite, ένα από τα πιο επιτυχημένα Smartphones της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία. Στα 249 ευρώ που πωλείται και εδώ από μεγάλες αλυσίδες (και επίσημη εισαγωγή της Huawei Hellas…), το εντυπωσιακά όμορφο Smartphone της εταιρείας, δανείζεται σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά των ακριβότερων συσκευών της, και ειδικά αυτά που έχουν σημασία, όπως η πολύ καλή κάμερα του.

Public      Κωτσόβολος      Πλαίσιο

Για όσους αναζητούν κάτι ακόμα πιο οικονομικό, το Mate 10 Lite της Huawei έρχεται τώρα να καλύψει τις ανάγκες όσων ζητουν μια αρκετά μεγάλη οθόνη 6 ιντσών, σε κόστος που δεν ξεπερνά τα 200 ευρώ. Μαζί με αυτή την οθόνη, όσοι επιλέξουν το Mate 10 Lite θα «απολαύσουν» τις δύο διαφορετικές κάμερες στο πίσω μέρος του, αλλά και τις επίσης δύο στην μπροστινή του όψη, σχεδιασμένες  για πιο εντυπωσιακές… Selfies.

Public      Κωτσόβολος     Πλαίσιο

Πίσω στη Samsung και πάλι, η εταιρεία δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να προσφέρει σε αυτή την κατηγορία χρημάτων, και έχει επιλέξει να βγάλει σε προσφορά το σχεδόν ενός χρόνου πλέον Galaxy A8. Υπάρχει ένα… μοτίβο εδώ, αφού το Smartphone της Κορεάτικης εταιρείας έχει και αυτό μια πολύ καλή SUPER AMOLED οθόνη, όμως σε άμεση σύγκριση με τον ανταγωνισμό του, το μόνο που έχει να προσφέρει είναι η αντοχή στο νερό και την σκόνη, με πιστοποίηση IP68.

Πλαίσιο     Κωτσόβολος

To αμέσως «κατώτερο» Galaxy A6+, μια συσκευή που έτσι και αλλιώς ανήκει στην μεσαία κατηγορία τιμής, είναι από τις προτάσεις της Samsung που στην περίοδο του Black Friday…. Κατεβαίνουν στην τιμή που θα έπρεπε να βρίσκονται από την αρχή. Έτσι στα 239 αντί για τα υπερβολικά 319 ευρώ, η συσκευή της Samsung προσφέρει και εδώ μια μεγάλη σε μέγεθος (με μικρότερη όμως ανάλυση…) Super Amoled οθόνη, όμως ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του είναι οριακά Mid range ακόμα και στα 239 ευρώ. Με μόλις μερικούς μήνες ύπαρξης στην αγορά, είναι απορίας άξιο γιατί συμμετέχει το Galaxy A6+ στην λογική του Black Friday, όμως η Samsung πιθανότατα δεν θα το αποκαλύψει ποτέ αυτό…

Public     Πλαισιο    Κωτσόβολος

Κάτω και από τα 200 ευρώ τώρα, οι επιλογές είναι ακόμα περισσότερες, παραμένοντας πάντα όμως στις γνωστές και σοβαρές εταιρείες, που εκτός των ποιοτικών προϊόντων τους, έχουν να προσφέρουν και αντίστοιχη υποστήριξη μετά την αγορά τους.

Από την Huawei θα βρούμε το Y7 Prime 2018, που στα 149 ευρώ αποτελεί πιθανότατα μια αγορά που μπορεί να κάνει κάποιος με «κλειστά μάτια». Είναι το οικονομικότερο Smartphone με … 8πύρηνο επεξεργαστή στο εσωτερικό του, μεγάλη οθόνη 6 ιντσών, ενώ «τρέχει» και το σχετικά νέο Android 8.0 oreo της Google (μια έκδοση στην οποία πολλές συσκευές του ανταγωνισμού του σε αυτά τα χρήματα ακόμα την… περιμένουν).

Public     Πλαίσιο     Κωτσόβολος

Από το στρατόπεδο της Samsung θα πρέπει κάποιος να κοιτάξει το Galaxy J6 που βρίσκεται στα 159 ευρώ με κάπως ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά, μια όντως καλή AMOLED οθόνη και μια απλά αποδεκτή κάμερα για την κατηγορία τιμής του. Κάτω από αυτά τα χρήματα, η εταιρεία έχει να προσφέρει μόνο αρκετά παλαιότερες συσκευές της, όπως το Galaxy j3 του 2017, ένα Smartphone που ξεκίνησε να πωλείται στα 129 ευρώ λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Black Friday, πιθανότατα απλά για να «αδειάσουν» τα ράφια από αυτό.

Public     Πλαίσιο     Κωτσόβολος

Από την πλευρά της Xiaomi, οι προσφορές είναι αντίστοιχα ενδιαφέρουσες, με πολλά από τα έτσι και αλλιώς οικονομικά Smartphones της εταιρείας να προσφέρονται σε ακόμα χαμηλότερη τιμή. To Redmi 6A που αποτελεί μια entry level πρόταση της εταιρείας, προσφέρεται σε εντυπωσιακά χαμηλή τιμή στα 99 ευρώ, ενώ το redmi A1 για τους φίλους του Stock Android έρχεται στα 169 ευρώ.

Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Redmi 5 Plus, με την πολύ καλή κατασκευή του, και τα ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ελάχιστα ακριβότερο στα 179 ευρώ.

Όσο πλησιάζει η Παρασκευή, και οι προσφορές της Black Friday αυξάνονται, είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρει κανείς ακόμα μεγαλύτερες προσφορές, κυρίως από «ανάγκη» όπως το σχεδόν ενός χρόνου πλέον XZ1 της Sony mobile που προσφέρεται στην απίθανα χαμηλή τιμή των 229 ευρώ, απλά για να φύγουν και τα τελευταία που έχουν απομείνει. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι η σωστή αγορά είναι ένα Smartphone από μια μεγάλη εταιρεία, και είναι βέβαιο ότι με τις προσφορές που αυτές κάνουν, αξίζει να επιλέξει κάποιος ένα από τα μοναδικά τους τηλέφωνα σε μια όντως καλύτερη τιμή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights