Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Απαγόρευση πώλησης των iPhone 8 και iPhone X στην Κίνα

Απαγόρευση πώλησης των iPhone 8 και iPhone X στην Κίνα

απο Kostas Gliatiotis

Η δικαστική διαμάχη της Apple με την Qualcomm δεν φαίνεται να έχει σκοπό να σταματήσει σύντομα, και σε μια από αυτές τις υποθέσεις, ένα Κινεζικό δικαστήριο έκρινε υπέρ της Qualcomm απαγορεύοντας την πώληση των δύο iPhone 8 και του iPhone X στην Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Qualcomm ισχυρίζεται ότι η Apple παραβιάζει συγκεκριμένες πατέντες λογισμικού που αφορούν την προσαρμογή του μεγέθους μιας φωτογραφίας στην οθόνη των Smartphones και την προβολή τους στην συνέχεια. 

Η Apple από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι οι πατέντες αυτές δεν έχουν εφαρμογή στο νεότερο iOS 12 που τρέχει ήδη σε σχεδόν όλα τα iPhone, και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να διαθέτει τα τρία αυτά μοντέλα στην Κινεζική αγορά. Τα νεότερα iPhone XS, XS Max και XR δεν περιλαμβάνονται στην απόφαση, είτε επειδή δεν είχαν ακόμα κυκλοφορήσει όταν κατέθεσε η Qualcomm την αγωγή είτε επειδή όπως ισχυρίζεται η Apple δεν περιλαμβάνουν τις συγκεκριμένες πατέντες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights