Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Διπλάσιο χρόνο video σε 960fps θα μπορεί να γράψει το Galaxy S10

Διπλάσιο χρόνο video σε 960fps θα μπορεί να γράψει το Galaxy S10

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα πληροφορία ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα, μόλις οχτώ μέρες πλέον πριν την επίσημη παρουσίαση των τριών Galaxy S10 από τη Samsung. Σύμφωνα με αυτή, οι δύο τουλάχιστον εκδόσεις, θα μπορούν να γράψουν βίντεο σε πολύ αργή κίνηση με 960fps, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το συνηθισμένο, που θα φτάνει τα…. 0.8 δευτερόλεπτα.

Η εγγραφή βίντεο με 960fps μέχρι σήμερα περιορίζεται σε 0.4 δευτερόλεπτα, τα οποία όταν αναπαραχθούν με κανονική ταχύτητα δημιουργούν ένα Video διάρκεις περίπου 14 δευτερολέπτων, ανάλογα και με την ποιότητα εικόνας που έχει επιλεχθεί στις ρυθμίσεις της κάμερας. Το XZ3 της Sony Mobile, για να αυξήσει την ανάλυση εγγραφής σε 1080p, είχε μειώσει τον χρόνο αυτό ακόμα περισσότερο σε μόλις 0.2 δευτερόλεπτα, αφού η προσωρινή μνήμη της κάμερας που αποθηκεύει τα δεδομένα αυτά, είναι αρκετά περιορισμένη για να διαχειριστεί τα επιπλέον δεδομένα.

Στην περίπτωση των Galaxy S10, η Samsung φαίνεται ότι έχει σχεδιάσει διαφορετικά την κάμερα, και αυτή πλέον θα μπορεί να καταγράψει βίντεο πρακτικά για τον διπλάσιο χρόνο, που θα φτάνει τα 0.8 δευτερόλεπτα. Σε κανονική ταχύτητα αναπαραγωγής αυτό μεταφράζεται σε περίπου 27 δευτερόλεπτα βίντεο, περισσότερο δηλαδή από όσο είναι συνήθως απαραιτητο για να δει κάτι κάποιος σε αργή κίνηση.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτές οι δυνατότητες θα υπάρχουν και στα τρία Galaxy S10 ή αν το μικρότερο από αυτά θα έχει ένα περιορισμένο σύνολο τους. Η ανακοίνωση των συσκευών θα γίνει επίσημα στις 20 Φεβρουαρίου από τη Samsung, και το In2mobile.gr θα είναι εκεί να την παρακολουθήσει ζωντανά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights