Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HP8: Οικονομικό Tablet από την Hewlett Packard

HP8: Οικονομικό Tablet από την Hewlett Packard

απο Kostas Gliatiotis

Η εταιρεία φαίνεται να κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να εισέλθει στην αγορά των Android Tablets τον τελευταίο χρόνο, παρουσιάζοντας συνεχώς ενδιαφέρουσες αλλά και οικονομικές προτάσεις. Η τελευταία από αυτές είναι το HP8, ένα tablet με οθόνη “σχεδόν” 8 ιντσών ή 7.85″ για να είμαστε ακριβείς.

Ακολουθώντας όμως την ίδια πολιτική με το πρόσφατο παρελθόν, η παρουσίαση του έγινε χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση, στα πλαίσια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Η εταιρεία φαίνεται ότι θέλει να αποφύγει την αυξημένη προβολή της εισόδου της στην αγορά αυτή, θέλοντας προφανώς να εξασφαλίσει πρώτα ότι θα έχει κάποια επιτυχία.

Πίσω στο HP8 τώρα, με τιμή πώλησης μόλις 170 δολάρια είναι εμφανές ότι το νέο αυτό Tablet διαθέτει “περιορισμένα” τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ανάλυση της οθόνης του περιορίζεται σε 1024×768 pixels, μια ανάλυση οριακά αποδεκτής ποιότητας για οθόνη 8 ιντσών. Στο εσωτερικό βρίσκεται ένας “τετραπύρηνος” επεξεργαστής της κινεζικής AllWinner αρχιτεκτονικής Cortex A-9 της ARM, για τον οποίο η HP δεν έκανε διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες. Συνδυάζεται με 1GB μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Η έκδοση του Android είναι η 4.2.2 κάτι μάλλον αναμενόμενο για αυτή την κατηγορία τιμής.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν το HP8 θα γίνει διαθέσιμο στην χώρα μας και σε τι τιμή. Θέλουμε να ελπίζουμε πάντως ότι θα μας έρθει αφού η συγκεκριμένη κατηγορία τιμής γνωρίζει τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερη άνθηση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights