Αρχικη ΦΗΜΕΣ Moto E: Έρχεται στις 13 Μαΐου;

Moto E: Έρχεται στις 13 Μαΐου;

απο alpha

Μετά το επιτυχημένο Moto G η Motorola ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια συσκευή χαμηλού κόστους, το Moto E. Το νέο smartphone της Motorola αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκδήλωση της εταιρίας στο Λονδίνο στις 13 Μαΐου και θα είναι πιο οικονομικό από το Moto G. Θα είναι η πρώτη συσκευή που ανακοινώνει η Motorola μετά την εξαγορά της από τη Lenovo.

moto_e_02 moto_e_03

Τις τελευταίες μέρες διέρρευσαν διάφορες φωτογραφίες του Μoto E, μία δίπλα στο Moto G και άλλες όπου φαίνονται τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει η συσκευή. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν το πίσω καπάκι της συσκευής θα μπορεί να αλλαχτεί με κάποιο άλλου χρώματος, όπως στο Moto G. Στις φωτογραφίες διακρίνονται τα ηχεία που φέρεται να έχει η συσκευή στο εμπρόσθιο τμήμα. Επίσης φαίνεται πως δε θα υπάρχει δεύτερη κάμερα για βιντεοκλήσεις, ώστε να συγκρατηθεί το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Το Moto E αναμένεται να βασίζεται στο Android 4.4 με πολύ μικρές αλλαγές συγκριτικά με το stock Android, όπως συνηθίζει η Motorola. Ο επεξεργαστής θα είναι ένας Qualcomm SnapDragon Dual Core στα 1.2GHz, θα υπάρχει 1GB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ η οθόνη θα έχει μέγεθος 4.3″ και η κάμερα θα έχει ανάλυση 5MP. Η θύρα microSD θα υποστηρίζει κάρτες χωρητικότητας μέχρι και 32GB και η κωδική ονομασία της συσκευής πιθανώς να είναι XT1025.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights