Αρχικη ΦΗΜΕΣ Nexus 8: Εμφανίστηκε σε site εισαγωγών στην Ινδία.
nexus_8_india_import

Nexus 8: Εμφανίστηκε σε site εισαγωγών στην Ινδία.

απο alpha

Για μια ακόμα φορά το site που παρακολουθεί την εισαγωγή προιόντων στη χώρα της Ινδίας, συμβάλει στην “ανακάλυψη” συσκευών που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

Αυτή τη φορά πρόκειται για μια συσκευή με την περιγραφή Nexus 8 Prototype Tablet αναφέροντας ξεκάθαρα πως πρόκεται για ένα Tablet της σειράς Nexus της Google. Ο αριθμός 8 δίπλα στην ονομασία Nexus δηλώνει πιθανότατα τη διαγώνιο της οθόνης του συγκεκριμένου πρωτοτύπου, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια επιπλέον πληροφορία για αυτό.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναφορά των Ηνωμένων Πολιτειών σαν χώρα προέλευσης του Nexus 8. Αυτό σημαίνει πιθανότατα πως η συσκευή προέρχεται από την ίδια τη Google και όχι από τον κατασκευαστή της. Σε κάθε περίπτωση αν το συγκεκριμένο Tablet πρόκειται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή από τη Google, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι … υπομονή μέχρι να αρχίσουν να διαρρέουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights