Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Στην Amazon ο δημιουργός των Google Glass
babak-parvis-google-amazon-in2mobile-featured-image

Στην Amazon ο δημιουργός των Google Glass

απο alpha

Ο Babak Parvis, υπεύθυνος του τμήματος δημιουργίας των Google Glass, των “έκυπνων” γυαλιών της εταιρείας, ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση του από την εταιρεία και τη συνέχιση της καριέρεας του στην Amazon.

Ο Babak Parvis ξεκίνησε στη Google σαν υπεύθυνος του τμήματος Project X, που δοκιμάζει κάθε νέα “ιδέα” της εταιρείας πριν αυτή εμφανιστεί στην αγορά. Στη συνέχεια ανέλαβε τη διοίκηση του τμήματος που δημιούργησε και υποστηρίζει τα Google Glasses. Η έρευνα και η εξέλιξη τους πλέον έχει σταματήσει με τον Babak Parvis να δίνει τη θέση του στο σχεδιαστή Ivy Ross με τη Google πιθανότατα να ετοιμάζει τα Google Glasses για κανονική εμπορική διάθεση.

Μετά την ανακοίνωση του Fire Phone και τις “μοναδικές” ικανότητες αυτού να χρησιμοποιεί τις κάμερες που διαθέτει για να αναγνωρίζει τον περιβάλλοντα χώρο και όχι μόνο, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Babak Parvis θα συμβάλει στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας ακόμα περισσότερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights