Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Παρουσίασε επίσημα το Ascend P7 Sapphire Edition

Huawei: Παρουσίασε επίσημα το Ascend P7 Sapphire Edition

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei αποκάλυψε σήμερα το Ascend P7 Sapphire Edition, μια συλλεκτική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Κίνα το τρίτο τρίμηνο του 2014. Χτίζοντας πάνω στην επιτυχία του Ascend P7 που πρωτοκυκλοφόρησε τον Μάιο του 2014, αυτή η ειδική έκδοση περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη ζαφειριού 5 ιντσών, με ανάλυση full HD. Το γυαλί ζαφειριού, ως το πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές υλικό, αναμένεται να είναι η επιλογή των κατασκευαστών των αρτιότερων συσκευών για το 2014. Το Huawei Ascend P7 Sapphire Edition είναι η πρώτη 4G LTE συσκευή στην Κίνα με οθόνη ζαφειριού.

«Η έλευση του Ascend P7 Sapphire Edition τόσο σύντομα μετά την κυκλοφορία του Ascend P7, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην επιχειρηματικότητα της Huawei για τα smartphones» δήλωσε ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος του Huawei Consumer Business Group. «Η νέα Sapphire Edition όχι μόνο επιδεικνύει την ανώτερη ποιότητα κατασκευής αλλά τονίζει και την επιτυχημένη στρατηγική χρήσης πρώτων υλών για την παράδοση της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας στα χέρια των καταναλωτών.»

Το Ascend P7 Sapphire Edition κάνει την υπέρβαση στο σχεδιασμό της γυάλινης οθόνης αφής του πρωτότυπου Ascend P7, παρέχοντας αξεπέραστη δύναμη και ανθεκτικότητα. Ως το δεύτερο σκληρότερο υλικό στον κόσμο μετά το διαμάντι, το γυαλί ζαφειριού χαρακτηρίζεται από την αυξημένη αντοχή στις γρατζουνιές, τις ρωγμές και την ανώτερη θερμική και υπέρυθρη αγωγιμότητά του καθώς και για το ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η κατασκευή μιας οθόνης από γυαλί ζαφειριού περιλαμβάνει την παραγωγή ενός υπέρ-λεπτού υλικού, μερικά μικρόμετρα λεπτό, κατασκευασμένο από κρυστάλλους ζαφειριού που δημιουργείται σε κλίβανους. Εξ αιτίας της περιπλοκότητας αυτής της διαδικασίας, οι συσκευές που χρησιμοποιούν οθόνη από γυαλί ζαφειριού παράγονται με πολύ υψηλότερες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας πιο εξελιγμένη τεχνολογία από τις κοινές συσκευές με γυάλινες οθόνες.

Επιπλέον, κεραμικές επιφάνειες υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιούνται στο πίσω μέρος του τηλεφώνου για να ενισχύσουν όχι μόνο το οπτικό αποτέλεσμα της συσκευής αλλά και την ανθεκτικότητά του. Τα υψηλής τεχνολογίας κεραμικά, χρησιμοποιούνται με στόχο τη δημιουργία προϊόντων έξοχης ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο, είναι τρεις φορές πιο ανθεκτικά από το ατσάλι, ανθεκτικά στις γρατζουνιές και απωθούν τη θερμότητα γρήγορα ώστε να προσφέρουν άνεση στη χρήση, όλα σε ένα υπέροχα λείο εξωτερικό περίβλημα.

Στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 η Huawei διατήρησε για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο τη θέση της ως Νο. 3 κατασκευαστής smartphones, με μερίδιο αγοράς 6.9%. Από το λανσάρισμά του τον Μάιο του 2014, το Ascend P7 έχει πουλήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια μονάδες σε περισσότερες από 70 χώρες και αγορές ανά τον κόσμο. Τον περασμένο μήνα, η Huawei ξεκίνησε συνεργασία με την Arsenal FC για την κυκλοφορία του Ascend P7 Arsenal Edition. Το Ascend P7 Sapphire Edition θα είναι διαθέσιμο στην Κίνα για περιορισμένο αριθμό συσκευών από το τρίτο τρίμηνο του 2014 ενώ θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητά του διεθνώς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights