Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Παρουσίασε τα ανανεωμένα Moto X και Moto G
new-moto-g-in2mobile-2

Motorola: Παρουσίασε τα ανανεωμένα Moto X και Moto G

απο Kostas Gliatiotis

Ένα χρόνο μετά τη πρώτη κυκλοφορία και των δύο συσκευών, και με το Moto G να έχει ήδη αποκτήσει και την 4G / LTE έκδοση του, η Motorola παρουσίασε σήμερα τις ανανεωμένες εκδόσεις και των δύο συσκευών.

Το Moto X αρχικά, διαθέτει πλήθος νέων χαρακτηριστικών. Η συσκευή έχει πλαίσιο κατασκευασμένο από μέταλλο, ενώ στο πίσω μέρος της το “καπάκι” της μπαταρίας θα προσφέρεται και σε εκδόσεις κατασκευασμένες από δέρμα. Ταυτόχρονα ακολουθώντας την παράδοση της εταιρείας με το προηγούμενο Moto X, ο χρήστης θα μπορει να διαλέξει τη κατασκευή του από ξύλο ενώ οι χρωματικοι συνδυασμοί σε κάθε περίπτωση είναι πρακτικά ατελείωτοι.

moto-x-in2mobile

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής τώρα, το Moto X διαθέτει πλέον οθόνη 5.2 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED ενώ η ανάλυση της έχει αυξηθεί σε 1080p. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο SnapDragon 801 της Qualcomm με τους τέσσερις Krait 400 πυρήνες χρονισμένους στα 2.5 GHz συνοδευόμενος από 2 GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 16 ή 32 GB ενώ δυστυχώς το Moto X δεν διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης Micro SD. Τέλος, η κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής έχει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels ενώ θα μπορεί να καταγράψει αρχεία βίντεο 4k. Όπως είναι αναμενόμενο, το Moto X θα κυκλοφορήσει με την 4.4.4 Kit kat έκδοση του Android της Google, διαθέτοντας μηδενικές επεμβάσεις στην εμφάνιση του, και μόνο επιπλέον δυνατότητες που έχουν προστεθεί από την εταιρεία.

Το Moto G με τη σειρά του δείχνει να έχει δεχτεί περισσότερες σχεδιαστικές αλλαγές και λιγότερες λειτουργικές. Η συσκευή διαθέτει πλέον οθόνη 5 ιντσών αντί για 4.5 του προκατόχου του, με την ανάλυση της να έχει παραμείνει στο 720p. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο ίδιος SnapDragon 400 επεξεργαστής της Qualcomm στο 1.2 GHz, και η μνήμη RAM έχει παραμείνει στο 1 GB. Η συσκευή θα έρχεται σε εκδόσεις των 8 και 16 GB αποθηκευτικού χώρου ενώ όπως και η 4G έκδοση του προηγούμενου Moto G θα διαθέτει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD. Η κάμερα έχει “αναβαθμιστεί” στα 8 Mpixels συμπληρώνοντας τη περιορισμένη λίστα αλλαγών του Moto G που και αυτό με τη σειρά του θα είναι διαθέσιμο σε αρκετούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

new-moto-g-in2mobile

Oι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες φυσικά στις Ηνωμένες Πολιτείες άμεσα στη περίπτωση του Moto G και μέσα στον επόμενο μήνα το Moto X ενώ η διάθεση του στις υπόλοιπες χώρες θα γίνει σταδιακά και στην αρχή σε επιλεγμένες αγορές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights