Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Περιορίζει την υποχρεωτική χρήση του Google+
google-plus-logo-in2mobile-featured-image

Google: Περιορίζει την υποχρεωτική χρήση του Google+

απο alpha

Με το κοινωνικό δίκτυο της Google να μην έχει μέχρι σήμερα την αποδοχή και τη δημοτικότητα που η εταιρεία θα ήθελε να έχει, εδώ και αρκετό καιρό πλέον, προσπαθεί μάλλον μάταια να “αναγκάσει” τους χρήστες των υπόλοιπων υπηρεσιών της να εγγραφούν και σε αυτό προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν.

Αυτή η κατάσταση φαίνεται πως πρόκειται να αλλάξει σύντομα αφού η Google ξεκίνησε να επιτρέπει τη δημιουργία ενός Gmail λογαριασμού χωρίς να είναι ταυτόχρονα υποχρεωτική η δημιουργία προφίλ χρήστη στο Google+. Πλέον η διαδικασία δημουργίας του Gmail λογαριασμού δεν περιλαμβάνει σαν βήμα τη δημιουργία του προφίλ στο Google+, όμως η Google συνεχίζει να το θεωρεί υποχρεωτικό για τη χρήση πολλών άλλων υπηρεσιών της όπως το blogspot.

Σταδιακά η εταιρεία λογικά θα επεκτείνει αυτή τη νέα της πολιτική και στις υπόλοιπες υπηρεσίες της, με μοναδικό μειονέκτημα το ότι όσοι τις χρησιμοποιούν ήδη θα έχουν δημιουργήσει αναγκαστικά προφίλ στο Google+ ακόμα και αν ποτέ τους δεν ήθελαν κάτι τέτοιο, με τη δημιουργία του να έχει γίνει σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και αυτόματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights